Clasele expandate
joi, 3 martie 2016 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Cancer, Diabet, Interventii chirurgicale, Experiente Radiante, Carti

 În aceasta pagină vă oferim linkurile către prezentările făcute de noi în cadrul claselor expandate din perioada 1993 - 2014. Ele vă pot ajuta să înțelegeți modul în care puteți folosii Tehnica Radiantă® prentru prevenirea, încetinirea și remisia diferitelor afecțiuni generate de stres.


R4 - Managementul Activ al Stresului si MEDICINA CELULARA
marţi, 13 august 2013 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Cancer, Diabet, Interventii chirurgicale, Carti

Conform medicului din SUA Matthias RATH, în noul concept științific MEDICINA CELULARĂ, stresul cronic crește riscul apariției și agravării afecțiunilor cardiovasculare. Prezentăm mecanismul biologic prin care stresul crește consumul de vitamină C - care nu se produce în organismul uman -  . Dacă vitamina C nu e suplimentată prin dietă sistemul cardiovascular este slăbit și se dezvoltă procesul de arterioscleroză. Detalii în lucrarea medicului Matthias RATH - ce poate fi citită  OnLine pe capitole: - De ce Animalele nu fac infarct ...dar oamenii, da !

 

Vă invităm să consultați- in Engleză Portalul Victory over Cancer sau să consultați în Română - OnLine și să descarcați pe capitole - in format pdf, cartea Victorie asupra cancerului! - scrisa de Dr.Matthias Rath si Dr. Alexandra Niedzwiecki, director de cercetare la Institutul de Cercetare Dr. Rath.

 

Puteti comanda OnLine pe Situl FARMACIA VERDE:

In cadrul conceptului nostru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă(R) , pe lânga folosirea zilnica a Instrumentelor Radiante pentru prevenirea stresului și înlocuirea vitalității consumate de stres - primii 3R - în cadrul R4 - Resurse Naturale diversificate și de calitate - , integram recomandările MEDICINII CELULARE de adaugarea zilnic in alimentație a vitaminei C și a altor Micronutrienți, pentru prevenirea, iar la nevoie tratarea și vindecarea afecțiunilor cronice produse de stresul intens sau de lungă durată.


R4 Regenerare Sistem Imunitar folosind BIOBRAN 1000
joi, 1 septembrie 2011 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Cancer, Carti

Începind de azi 01 Septembrie 2011, vom prezenta informatii de ultima ora despre soluțiile practice ce pot fi integrate cu Tehnica Radiantă® conform celor 4R din strategia noastră de Management Activ al Stresului: 1-Folosirea Radianței Interioare, 2-Răspunderea Personală, 3-Rețeaua de Suport, 4-Resursele Naturale de calitate și cit mai diversificate.

Azi va prezentăm R4 Regenerare Sistem Imunitar folosind BIOBRAN 1000, un supliment Alimentar Japonez realizat din tărîțe de orez, folosind informațiile prezentate pe situl firmei din Bucuresti CHEMOMED INTERNATIONAL.

 


Gimnastica Creierului
marţi, 19 iulie 2011 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Antiimbatrinire, Carti

 7 Principii pentru pastrarea pe optim a Creierului, recomandate de Andre Vermeulen Managerul General al firmei NEURO-LINK din Africa de Sud, specializată in antrenarea creierului pentru Creșterea Performanței și păstrea Stării de Bine, folosind textul tradus din Spaniolă de catre Carmen C.

 Aceste principii de viață, completează sinergic Tehnicile și Instrumentele însușite în cadrul Cursului nostru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®

 

 


CELE ZECE ADEVARURI ALE VIETII
vineri, 15 iulie 2011 :: KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Antiimbatrinire, Carti

O adevarată cunoscatore al naturii omenesti, Dr. Cherie Carter-Scott poate fi considerată un "guru" al vremurilor contemporane.

Una din cartile care au consacrat-o in literatura motivationala este cartea "If Life Is A Game, These Are The Rules", o lectura extrem de interesanta pentru cei preocupati sa descopere detalii si adevaruri la fel de interesante despre personalitatea si comportamentul uman, despre interactiunea si comunicarea dintre oameni, despre relatiile pe care le stabilim cu ceilalti.

Recomandările cuprinse în cele 10 Lecții de Viață completează sinergic Tehnicile și Instrumentele însușite în cadrul Cursului nostru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®

 


Stresul, Oboseala și Tehnica Radiantă(R)
vineri, 27 mai 2011 :: KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Carti

Plecind de la Concluziile, Tehniciile și Instrumentele dedicate prevenirii oboselii si sindromului burnout, oferite de Institutul de Cercetări pentru Matematica Inimii, din pagina web  Easing Fatigue and Burnout  ,  prezentăm soluțiile (simple, sigure dar foatre eficiente) oferite de  cursurile noastre de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®,  pentru optimizarea răspunsului fizic, emoțional și mental, la presiunea și condițiile specifice de la locul de muncă, de acasă sau din societate, prevenind astefel oboseala si sindromul burnout.


Dr Lipton - Sa megem catre LUMINA si KI-OM-LOGIA
joi, 10 februarie 2011 :: Video, KI-OM-LOGIA, Tehnica Radianta, Carti

Constatările și recomandarile, pentru această perioadă de criză, făcute de catre Dr. Bruce LIPTON în mesajul din 10 Februarie 2011 cu titlul Să mergem spre Lumină.

Completăm aceste constatări și recomandări cu instrumentele si soluțiile practice oferite de noi în cadrul cursurilor de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®, integrate celorlalte solutii dedicate Prelungirii Vieții Active, Stării de Bine și Promovării Sănătății în cadrul KI-OM-LOGIEI


Ki-OM-LOGIA in 2012 Anul European al Îmbatrinirii Sanatoase si Active
sâmbătă, 13 noiembrie 2010 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Carti

Bruce LIPTON cartea Evolutie Spontana a aparut
duminică, 19 septembrie 2010 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Carti

Editura For You a publicat în Limba Română a 2-a Carte a Dr. Bruce LIPTON Evoluție Spontană în 2 volume.

Cartea poate fi comandată OnLine pe Situl editurii For You la prețul de 38 Lei.

Aveți mai jos invitația la Conferința susținută de Dr. Bruce LIPTON pe 29 Septembrie 2010, la Casa Studenților din București și prezentarea acestei cărți făcută de doamna Monica VIȘAN.

 


Bruce LIPTON in Bucuresti 29 Septembrie 2010
sâmbătă, 4 septembrie 2010 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Antiimbatrinire, Cancer, Carti

Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ  Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91

Dr. Bruce LIPTON, specialist în Biologie Celulară și unul dintre fondatorii conceptului de epigenetică, prezintă mecanismele la nivel celular are stresului interpretat generat de atitudinea, concepțiile și credințele noastre, în cadru a 2 conferințe de pe internet (subtitrate în românește) și în lucrarea domniei sale Biologia Credinței, tradusă și publicată de către editura For You.

 Astfel Dr. Bruce LIPTON explică cum atitudinile și concepțiile noastre despre ceeace se întămplă pot modifica starea de sănătate la nivel celular și chiar codul genetic prin activarea sau dezactivarea anumitor gene. 

 

Cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real Reiki®, sunt dedicate optimizării atitudinii și concepțiilor noastre despre evenimentele trecute, prezente și despre îngrijorările noastre față anumite riscuri ale proiectelor sau evenimentelor din viitor.

 


Ziua Mondială a Inimii 2010
joi, 2 septembrie 2010 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Diabet, Interventii chirurgicale, Carti

 Cele 10 recomandari ale  Federatiei Mondiale a Inimii făcute cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii din 26 Septembrie 2010 și solutiile oferite de cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki® pentru prevenirea și la nevoie Reversarea afectiunilor Inimii și a Sistemului Cardiovascular.


Profetiile Celestine si Tehnica Radianta
luni, 23 august 2010 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Carti

 Concluziile celor 9 Viziuni din filmul (subtitrat în Română) postat și pe Internet în 10 părți: Profețiile de la Celestine

și modul în care Instrumentele oferite de cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radinată® - Real Reiki® , pentru realizarea obiectivelor prezentate în aceste viziuni în vederea participării fiecăruia dintre noi la lunga călătorie a evoluției, de la Big Bang la ultimul țel al vieții: Să ne energizăm corpurile, din generație în generație, pînă ajungem în raiul pe care în sfîrșit îl putem vedea.


Stres Autoîngrijire si Tehnica Radianta®
joi, 19 august 2010 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Cancer, Diabet, Interventii chirurgicale, Carti

 Auto-îngrijirea: definițe, obiective și suport. Avantajele Auto-îngrijirii: Un studiu recent din Anglia arată că scade utilizarea resurselor spitalicești cu 50%s și se reduc vizitele la medicul de familie cu 40% iar la medicul specialist cu 50%.

Cursurile noastre de Management Activ al Stresului oferă o metodologie originală și unică de folosire a Instrumentelor Tehnicii Radiante® - Real Reiki® pentru prevenirea și la nevoie reversarea afecțiunilor generate de stres în contextul în care:

  • 75-90% din vizitele la medicul de familie au la bază problemele de sănătate generate de stres;

  • 70-80% din accidentele de muncă au la origine stresul.

Detalii si Informatii suplimentare despre Auto-Ingrijire si solutiile oferite de noi, le puteti afla consultind prezentarea noastră la al 2-a Congres International de Medicina Integrativă din Romania, care a avut loc in Bucuresti pe data de 24 Octombrie 2012   AUTO-INGRIJIREA si MEDICINA INTEGRATIVA

 


Dr Barios Exista Liberul Arbitru?
marţi, 17 august 2010 :: Munca fara stres, Carti

Există Liberul Arbitru? În sfîrșit un Răspuns oferit de Dr. în Psihologie Clinică Alfred A Barrios Inventatorul Cardului de Control al Stresului

Extrase din articolul original, publicat cu autorizarea autorului:

Is There Free Will? Finally an Answer by Alfred A Barrios, PhD posted on 03 August 2010 at  The International Hypnosis Research Institute

Așa cum precizam în pagina web dedicată Sistemului Integrat de Vindecare , prin folosirea zilnică a Instrumentelor si cunostințelor oferite în cadrul Cursurilor Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta® - Real Reiki®, se asigură Transformarea și Iluminarea a Radiantului, obținând starea de Credință Înaltă și implicit o întărire a Liberului Arbitru al acestuia. În acest mod aceste Instrumente pot fi Integrate Sinergic cu Hipnoterapia și celelalte Proceduri, Tratamente și Intervenții Medicale Alopate sau Traditionale. Mai multe detalii Detalii în paginile web despre Medicina Integrativă și KI-OM-LOGIA.


Autovindecarea si Tehnica Radianta®
marţi, 10 august 2010 :: Video, Munca fara stres, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Cancer, Diabet, Interventii chirurgicale, Carti

Mecanismele de Autovindecare descrise de Dr. Andrew Weil în cartea VINDECAREA SPONTANĂ și optimizarea Autovindecării prin folosirea zilnică a Instrumentelor oferite de cursurile Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®


Medicina Integrala si Tehnica Radianta®
luni, 9 august 2010 :: KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Antiimbatrinire, Carti

Deosebirea dinte Tratament și Vindecare, Etapele Vindecării și Conceptul de Medicină Integrală al Dr. Eliot Dacher avînd Integrate Instrumentele oferite în cadrul Cursului de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®


Stresul, Afectiunile Musculo-Scheletice si Tehnica Radianta®
sâmbătă, 7 august 2010 :: KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Antiimbatrinire, Interventii chirurgicale, Carti

 Din punctul nostru de vedere Stresul este principala cauza a afecțiunilor Musculo-Scheletice. Prezentam documentele Campaniei Uniunii Europene REDUCETI EFORTUL însoțite de explicațiile noastre asupra modului în care Stresul delanșează dureri Musculo-Scheletice care în timp provoacă modificări Funcționare și Structurale în zona de apariție a lor. Sunt prezentate apoi modul de folosire a Instrumentelor oferite in Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®, pentru prevenirea și la nevoie Refersarea pînă la Remisiunea completă a Afecțiunilor Musculo-Scheletice.


14 Recomandări pentru reducerea Stresului Crizei Financiare
joi, 5 august 2010 :: Munca fara stres, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Carti

Bioritmul Organelor Interne
joi, 5 august 2010 :: Munca fara stres, Antiimbatrinire, Diabet, Carti

Informații referitoare la orarul funcționării la maxim a diferitelor organe din corpul nostru și recomandrile referiotoare la activitate noastră, inclusiv momentele optime pentru Sesiunile Radiante si orele de somn.


Biologia Credintei Dr Bruce LIPTON
luni, 12 iulie 2010 :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Cancer, Diabet, Carti

 

Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ  Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91

Detalii în pagina web Bruce LIPTON București 29 Septembrie 2010

2 videoconferințe și o carte a Dr. Bruce LIPTON prezentînd efectele stresului la nivel celular, alături de soluțiile oferite de cursurile noastre pentru reducerea lor:

Dr. Bruce LIPTON, specialist în Biologie Celulară și unul dintre fondatorii conceptului de epigenetică, prezintă mecanismele la nivel celular are stresului interpretat generat de atitudinea, concepțiile și credințele noastre, în cadru a 2 conferințe de pe internet (subtitrate în românește) și în lucrarea domniei sale Biologia Credinței, tradusă și publicată de către editura For You.

Astfel Dr. Bruce LIPTON explică cum atitudinile și concepțiile noastre despre ceeace se întămplă pot modifica starea de sănătate la nivel celular și chiar codul genetic prin activarea sau dezactivarea anumitor gene.

Cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real Reiki®, sunt dedicate optimizării atitudinii și concepțiilor noastre despre evenimentele trecute, prezente și despre îngrijorările noastre față anumite riscuri ale proiectelor sau evenimentelor din viitor.

Detalii despre Cursul pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® în pagina web Cursuri, iar informații despre Instrumentele oferite cursanților în pagina web Fizica Umanități și Tehnica Radiantă®