Bruce LIPTON in Bucuresti 29 Septembrie 2010
Dumitru Lazia
sâmbătă, 4 septembrie 2010
2 Comentarii :: :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Antiimbatrinire, Cancer, Carti
 

Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ  Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91

Dr. Bruce LIPTON, specialist în Biologie Celulară și unul dintre fondatorii conceptului de epigenetică, prezintă mecanismele la nivel celular are stresului interpretat generat de atitudinea, concepțiile și credințele noastre, în cadru a 2 conferințe de pe internet (subtitrate în românește) și în lucrarea domniei sale Biologia Credinței, tradusă și publicată de către editura For You.

 Astfel Dr. Bruce LIPTON explică cum atitudinile și concepțiile noastre despre ceeace se întămplă pot modifica starea de sănătate la nivel celular și chiar codul genetic prin activarea sau dezactivarea anumitor gene. 

 

Cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real Reiki®, sunt dedicate optimizării atitudinii și concepțiilor noastre despre evenimentele trecute, prezente și despre îngrijorările noastre față anumite riscuri ale proiectelor sau evenimentelor din viitor.

 

Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ

Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91

 

 


Dr. Bruce LIPTON, specialist în Biologie Celulară și unul dintre fondatorii conceptului de epigenetică, prezintă mecanismele la nivel celular are stresului interpretat generat de atitudinea, concepțiile și credințele noastre, în cadru a 2 conferințe de pe internet (subtitrate în românește) și în lucrarea domniei sale Biologia Credinței, tradusă și publicată de către editura For You.

Astfel Dr. Bruce LIPTON explică cum atitudinile și concepțiile noastre despre ceeace se întămplă pot modifica starea de sănătate la nivel celular și chiar codul genetic prin activarea sau dezactivarea anumitor gene. 

 

Mecanismele Moleculare ale Efectelor Stresului generat de Stilul de Viaţă, Credinţele, Prejudecăţile si Sentimentele noastre de Pericol sunt prezentate de Dr. in Biologie Celulara Brouce LIPTON:

http://www.brucelipton.com

 

in Conferinţa The New Biology - Where Mind and Matter Meet tradusa in Romana:

Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=7qpG9F5fKVc

Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=qeUFIODDk1k

 

Recent a apărut la Editura For You lucrarea Dr. Bruce LIPTON BIOLOGIA CREDINŢEI 

 

 

Cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real Reiki®, sunt dedicate optimizării atitudinii și concepțiilor noastre despre evenimentele trecute, prezente și despre îngrijorările noastre față anumite riscuri ale proiectelor sau evenimentelor din viitor.

Postam mai jos Anunțul trimis de catre Domana Monica VIȘAN:


Dragii mei, va anunt cu bucurie ca pe data de 29 Septembrie va avea loc o intalnire/lansare de carte de o zi, cu BRUCE LIPTON; autorul cartii BIOLOGIA CREDINTEI, publicata de Editura FOR YOU Cartea care va fi lansata este EVOLUTIE SPONTANA.

Pretul de intrare este de 60 ron 

 

Programul e de la ora 17,00 la 20,30  sau chiar mai mult

 

Intalnirea va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din str.Plevnei nr 91, in spatele operei, in statia de troleibus 85.

Biletele pot fi luate la sala, incepand cu ora 16, sau la sediul editurii, str. Hagi Ghita nr. 58, sector 1 (intersectia bd. Ion Mihalache cu str. Turda)

Telefon: 021/6656223, 0724212695, 0311001455, email foryou@editura-foryou.ro, monica.visan@editura-foryou.ro


Iata temele care despre care se va vorbi, printre altele:
 
Dr Lipton, este o mare personalitate in domeniul biologiei, o autoritate recunoscuta pe plan international, prin faptul ca uneste stiinta si spiritul. Dupa ce a scris cartea Biologia credintei, a fost invitat sa vorbeasca la sute de emisiuni de radio si de televiziune si sa prezinte numeroase conferinte, in tara si in intreaga lume, asa ca ne putem considera norocosi ca a putut veni si in tara noastra. El va vorbi despre temele abordate in cartile lui BIOLOGIA CREDINTEI si EVOLUTIE SPONTANA, publicate de editura For You.
 
Iata prezentarea cartii EVOLUTIE SPONTANA, care acum e sub tipar:
 
Aceasta este o poveste de dragoste – o poveste de dragoste pentru intregul Univers: pentru tine, pentru mine si pentru fiecare organism viu.

In interiorul fiecarui organism viu se afla dorinta naturala de a supravietui, cunoscuta in stiinta sub denumirea de imperativul biologic. Contrar celor afirmate de religie si de stiinta conventionala, evolutia nu este nici intamplatoare, nici predeterminata – ci, mai curand, un dans inteligent intre organism si mediu. Atunci cand conditiile sunt intrunite – fie prin criza, fie prin oportunitate – se intampla ceva neasteptat, pentru ca biosfera sa fie adusa intr‑un nou stadiu de echilibru, la un nivel superior de coerenta.

Timp de milenii, invatatorii nostri spirituali ne‑au indemnat mereu in directia iubirii. Acum, stiinta confirma aceasta intelepciune straveche. Absolut toti suntem niste celule din trupul unui urias super‑organism aflat in evolutie, pe care il numim omenire. Intrucat oamenii au liber arbitru, putem alege fie sa ne ridicam la nivelul unei noi nasteri, fie, asemenea dinozaurilor, sa incetam sa mai evoluam.

Evolutia spontana prezinta notiunea ca, odata ce vom accepta noua responsabilitate de a avea grija impreuna de spatiul in care locuim, fara a mai intra in competitie unii cu altii, aceasta planeta va avea parte de o vindecare miraculoasa. Atunci cand masa critica de oameni va crede cu adevarat in acest lucru, cu toata inima si tot cugetul lor, si vor incepe sa‑si duca viata conform acestui adevar, lumea noastra va iesi din intuneric, intr‑un proces ce va culmina cu o evolutie spontana.

„Evolutie Spontana este planul de viata pe care l‑am asteptat cu totii! Printr‑o combinatie perfecta de umor spiritual si dovezi stiintifice solide, Bruce Lipton si Steve Bhaerman arunca o lumina holistica noua asupra aparitiei unei noi civilizatii.
Gregg Braden, autorul best‑seller‑urilor Matricea Divina si Pasind intre lumi


„Implicatiile acestei carti convingatoare au potentialul de a schimba lumea.”
Deepak Chopra, autorul cartii Cartea secretelor

„Aceasta carte profunda si plina de intelepciune este un antidot puternic pentru orice persoana pesimista sau ingrijorata de viitorul nostru si de provocarile cu care va trebui sa ne confruntam ca specie.”
Larry Dossey, M.D., autorul cartii Puterea premonitiilor
******************************
 
Prezentarea cărții Biologia Credinței și a celor 2 parti ale Conferinței Dr. Bruce LIPTON
The New Biology - Where Mind and Matter Meet au fost postate a a fost facută (la momentul apriției cărții), de noi pe situl Vitalitate în pagina web Biologia Credinței Dr. Buce LIPTON.

 

În vederea pregătirii dumneavoastră pentru prima întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON, din 29 Septembrie 2010, vă recomandăm să citiți cartea BIOLOGIA CREDINŢEI  și să vizionați cele 2 parti ale conferinței Dr. Bruce Lipton, postate pe internrt , cu subtritare în Limba Română:

Part 1 http://video.google.com/videoplay?docid=-4187235187071578011&hl=en

Part 2 http://video.google.com/videoplay?docid=6322503899738869532&hl=en

 


 

Conceptul de Biologie a Credintei al Dr. Bruce LIPTON

și

Cursurile noastre Managementul Activ al Streslului folosind Tehnica Radiantă® -Real Reiki®

 

Așa cum precizează Dr. Bruce LIPTON, celulele corpului nostru reacționează la sentimentul de pericol generat de un anume eveniment în minta noastră și nu la evenimentele în sine.


Acest lucru a fost observat și de către noi, numindul Stres Interpretat. El a fost prezentat în diagrama Răspunsul Organismului Uman la acțiunea Agenților Stresori  în cadrul primului nostru Curs de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® susținut cu Experții Instructori de la  Centrului de Perfecționare al Transporturilor şi Telecomunicațiilor:

 

 

 

Acest concept:

  • Este regăsit și în una din cele 4 definiții ale stresului, în cadrul cursurilor noastre  Stresul este răsfunsul ființei umane la un sentiment de pericol real sau imaginar. Detalii în pagina web Ce este Stresul

  • Este confirmat de catre Dr. Rik HAMMER în Noua Medicină Germană®, care afirmă că la baza tuturor afecțiunilor se află Conflictul Șoc Biologic generat de Evenimente sau Conflicte apărute pe Neaşteptate (nu au putut fi anticipate), care ne dau sentimentul de Neputinţă şi ne aduc în Imposibilitatea de a Reacţiona, care ne vor induce o Stare de Şoc însoţită de Panică. Apariţia unui astfel de Eveniment generează Sindromul Dirk Hamer (DHS) care la rândul lui induce şi dezvoltă Cancerul sau alte Boli Cancer – Echivalente specifice Fazei de Îmbolnăvire (CA Conflict Active) până când Conflictul va fi Rezolvat. După Rezolvare Conflictului, prin acceptarea realității și schimbarea atitudinii față de eveniment,  va apare Faza de Autovindecare (PCL Post Conflict) a cărui durată va depinde de Masa Conflictului (Durata şi Intensitatea Conflictului) pe timpul căreia toate Modificările Funcţionale şi Morfologice apărute în Faza de Îmbolnăvire vor fi REVERSATE, iar persoana va revenii la o Stare mai Bună decât înaintea Conflictului. De exemplu: O mamă, cu Copilul de mână, stă de vorbă pe marginea Şoselei cu o vecină. Copilul se desprinde de mâna mamei (fără ca ea să observe)şi trece în fugă şoseaua fiind accidentat de o maşină. Mama a fost surprinsă de acest Eveniment neaşteptat şi pe toată perioada cât copilul este la spital mâinile sun reci, nu poate dormii şi nici mânca, trăieşte o continuă stare de STRES şi observă  dezvoltarea unui Nodul Malign în Sânul Stâng (Faza de Îmbolnăvire CA  Conflict Activă). După ce Copilul este Externat şi Medicul îi spune Noi suntem norocoşi deoarece Copilul este Bine din nou”, Mâinile Mamei se vor Încălzi, va dormii bine, apetitul va revenii la normal şi în următoarea perioadă nodulul malign se va resorbii pe cale naturală (Faza de Autovindecare PCL Post Conflict). Dealii în pagina web Noua Medicină Germană®

  • Apariția sentimentului de pericol și implicit a Stresului Interpretat generat de el pate fi evindențiată folosind Cardul de Control al Stresului oferit în cadrul cursurilor noastre fiecărui cursant. El a fost conceput în SUA de către Dr. Ps. Alfred BARRIOS. Mai multe detalii în paginile web Cardul de Control al Stresului și Autocontrolul Stresului:

 

 

 

Notare
Comentarii
excellent

de Canada Goose outlet
It is no more a tiring process; you do not need to step out of your home/comfort zone anymore.

You must be logged in to post a comment. You can login here