Biologia Credintei Dr Bruce LIPTON
Dumitru Lazia
luni, 12 iulie 2010
1 Comentarii :: :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Cancer, Diabet, Carti
 

 

Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ  Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91

Detalii în pagina web Bruce LIPTON București 29 Septembrie 2010

2 videoconferințe și o carte a Dr. Bruce LIPTON prezentînd efectele stresului la nivel celular, alături de soluțiile oferite de cursurile noastre pentru reducerea lor:

Dr. Bruce LIPTON, specialist în Biologie Celulară și unul dintre fondatorii conceptului de epigenetică, prezintă mecanismele la nivel celular are stresului interpretat generat de atitudinea, concepțiile și credințele noastre, în cadru a 2 conferințe de pe internet (subtitrate în românește) și în lucrarea domniei sale Biologia Credinței, tradusă și publicată de către editura For You.

Astfel Dr. Bruce LIPTON explică cum atitudinile și concepțiile noastre despre ceeace se întămplă pot modifica starea de sănătate la nivel celular și chiar codul genetic prin activarea sau dezactivarea anumitor gene.

Cursurile noastre pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real Reiki®, sunt dedicate optimizării atitudinii și concepțiilor noastre despre evenimentele trecute, prezente și despre îngrijorările noastre față anumite riscuri ale proiectelor sau evenimentelor din viitor.

Detalii despre Cursul pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® în pagina web Cursuri, iar informații despre Instrumentele oferite cursanților în pagina web Fizica Umanități și Tehnica Radiantă®

 

Întîlnire cu Dr. Bruce LIPTON pentru lansarea cărții EVOLUȚIA SPONTANĂ  Miercuri 29 Septembrie 2010 orele 17:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților din Strada Plevnei nr. 91, organizata de Doamna Monica VIȘAN, Editura For You.

Detalii în pagina web Bruce LIPTON București 29 Septembrie 2010

 

Mecanismele Moleculare ale Efectelor Stresului generat de Stilul de Viaţă, Credinţele, Prejudecăţile si Sentimentele noastre de Pericol sunt prezentate de Dr. in Biologie Celulara Brouce LIPTON:

http://www.brucelipton.com

 

in Conferinţa The New Biology - Where Mind and Matter Meet tradusa in Romana:

Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=7qpG9F5fKVc

Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=qeUFIODDk1k

Recent a apărut la Editura For You lucrarea Dr. Bruce LIPTON BIOLOGIA CREDINŢEI pe care o puteţi comanda si de pe Internet prin Librăriile OnLine:

BIOLOGIA CREDINTEI 29.90RON

Cartea lui Bruce Lipton este rezumatul hotărâtor al noii biologii si a tot ce implica aceasta. Este o lucrare magnifica, de o profunzime ce nu poate fi pusa in cuvinte - o încântare pentru orice cititor. Ea sintetizează o enciclopedie de informaţii noi si esenţiale intr-un pachet pe cat de simplu, pe atât de extraordinar. Aceste pagini conţin o adevărata revoluţie a modului de a gândi si de a înţelege - una atât de radicala, incot poate sa schimbe lumea.

Încântătoarea Biologie a credinţei este un antidot demult aşteptat la materialismul cu susul in jos al societăţii de astăzi. Ideea ca ADN-ul codifica tot procesul de dezvoltare a vieţii este folosita cu succes in ingineria genetica. in acelaşi timp, deficientele acestei abordări devin si ele evidente. Biologia credinţei trece in revista un sfert de secol de rezultate de avangarda in domeniul epigeneticii - un domeniu pe care The Wall Street Science Journal îl declara, la jumătatea anului 2004, ca fiind nou si important. Stilul personal in care este scrisa o transforma intr-o lectura uşoara si plăcuta.

„Această carte este o lectură absolut obligatorie, dacă vreţi să ştiţi – dintr-o perspectivă ştiinţifică – că stilul vostru de viaţă vă controlează sănătatea, mai mult decât o face structura genetică. Dr. Lipton demonstrează, din punct de vedere ştiinţific, că mintea este mai puternică decât medicamentele, în ceea ce priveşte recuperarea sănătăţii. Informaţiile vă dezvăluie că sănătatea este o responsabilitate, mai degrabă decât ceva care vă face victima genelor dumneavoastră. Când am început să citesc această carte, n-am putut să o las din mână, până nu am terminat-o.”
– M. T. Morter, Jr., D.C.
Fondator al sistemului de sănătate Morter, inventator al tehnicii B.E.S.T.

„În sfârşit, o explicaţie clară şi uşor de înţeles a modului în care emoţiile ne reglementează expresia genetică! Trebuie să citiţi această carte, pentru a putea aprecia cu adevărat faptul că nu sunteţi o victimă a genelor voastre, ci – de fapt – aveţi capacitatea nelimitată de a trăi o viaţă plină de pace, fericire şi iubire.”
– Joseph Mercola, D.O.
Fondator al
www.mercola.com, pagina de internet în domeniul sănătăţii naturale cu cel mai mare număr de vizitatori din lume.


Soluțiile oferite de cursurile Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă(TM) pentru previnerea și la nevoie reversarea efectelor Stresului Interpretat asupra omului:

 

Suntem extrem de încântaţi de faptul că am anticipat din anul 1993, această nouă PARADIGMĂ a Importanţei Stilului de Viaţă, Atitudinii faţă de Evenimente, Reţelei de Suport şi Resurselor Naturale în completarea Restaurărării Vitalităţii consumate de Stres prin folosirea Tehnicii Radiante(TM), încă de la primele noastre Cursuri de Management Activ al Stresului prin prezentarea Conceptului de MANAGEMENT ACTIV AL STRESULUI folosind cei 4 R:

Managementul Activ al STRESULUI constă în pregătirea fiecărei persoane pentru a fii capabila ca prin modificarea stilului de viaţa şi a atitudinii faţă de evenimente să transforme Distresul în Eustres.

Pentru diminuarea efectelor stresurilor anterioare şi prevenirea apariţiilor a noi efecte dăunătoare provocate de multitudinea de agenţi Stresori, cu care suntem confruntaţi în viaţa cotidiana, este nevoie de folosirea sistematica a celor 4 R:

1. Radianţa Interioară (aducerea în toate planurile existentei fiinţei noastre a unui supliment de vitalitate pentru a o înlocui pe cea consumata de stresurile anterioare). Acesta se realizează prin Folosirea Zilnică a Tehnicii Radiante®;

2. Răspunderea Personală pe baza educaţiei continue prin care fiecare persoana îşi va schimba treptat stilul de viata şi atitudinea interioara faţă de evenimente în vederea reducerii la minim a impactului negativ al agenţilor Stresori. Cursul pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® oferă informaţiile necesare alături de o metoda simplă şi eficientă ( TRT® ), care folosita zilnic ( FZ-TRT® ) va uşura schimbarea stilului de viaţă şi a atitudinii interioare faţă de evenimente.

3. Reţeaua de Suport prin care fiecare dintre noi avem alături, în momentele dificile, membrii familiei, prietenii, colegii de birou sau membri unei anume comunităţi la care suntem afiliaţi. Utilizând Tehnica Radiantă® atât local ( prin aplicarea mâinilor activate în cursul TRT® Gradul 1 ) cât şi distant ( prin Directări folosind setul de simboluri universale învăţate în cursul TRT® Gradul 2 ) se pot realiza şi întreţine reţelele de suport simplu şi eficient.

4. Resursele Naturale care ne permit reintegrarea în cadrul natural prin alimentaţie, apă şi aer cât mai puţin poluate alături de folosirea luminii naturale şi a plimbărilor prin zone cu cât mai multa vegetaţie. Prin Folosirea Zilnica a Tehnicii Radiante® asupra alimentelor, apei şi mediului ambiant se pot amplifica efectele benefice ale resurselor naturale iar nivelul toxicităţii ( datorate poluării ) se va diminua.

Notă: Toate aceste măsuri nu exclud sau nu se substitue diagnosticului şi tratamentelor sau procedurilor medicale, ci dimpotrivă pe de o parte reduc necesarul de medicamente sau intervenţii medicale prin efectele lor profilactice şi pe de altă parte se vor sinergiza cu tratamentele sau procedurile medicale stabilite de personalul medical în urma diagnosticului ( prin amplificarea efectelor benefice şi diminuarea efectelor secundare datorită refacerii prin cei 4R a potenţialului de răspuns al persoanei).

Această PARADIGMĂ este prezentă şi în Conceptul de SĂNĂTATE INTEGRALĂ a Dr. Eliote DACHER:

Sistemul de Vindecare Minte - Corp are la bază asumarea responsabilităţii personale şi efortul automotivnat pentru a dezvolta şi folosii abilităţi şi capacităţi personale (psihosociale, psihologice şi fizice) pentru a asista şi ajuta procesele de autoreglare şi vindecare. Vindecarea Minte - Corp este intenţională şi de preferat Proactivă ( intervenţia să fie făcută cu scopul de prevenire înainte de apariţia simptoamelor bolii). Ea se bazează în principal pe optimizarea atitudinii faţă de evenimente şi stilului de viaţă personal (care pot devenii factori declanşatori sau agravanţi ai bolilor cronice şi degenerative). Schimbarea focalizării de la categorii de diagnostic la atitudini personale, stil de viaţă şi dezvoltare psihologică modifică relaţia profesionist din sănătate - pacient (care în acest sistem de vindecare ar trebuii să se numească client sau partener). Activităţile specifice sunt în această situaţie pe termen lung şi se pot numii activităţi de promovare a sănătăţii în loc de tratamente, ele fiind mai mult interne (între mintea şi corpul persoanei, de exemplu meditaţie, exerciţii, nutriţie, yoga, etc.). Obiectivul este mai mult educaţional decât terapeutic, iar profesionistul din sănătate este mai degrabă un educator sau antrenor al clientului său. Dar acest sistem de vindecare nu abordează latura spirituală a experienţei umane care transcede şi extinde frontierele vieţii. Acest nou şi ultim aspect al vindecării este obiectivul Sistemului de Vindecare Spirituală.

 

Informaţiile despre stres şi despre efectele lui asupra fiinţei umane, precum şi cele referitoare la necesitatea optimizării stilului de viaţă şi a atitudinii faţă de evenimente, permit cursanţilor noştri să îşi activeze în fiecare zi Sistemul de Vindecare Minte Corp. Acest lucru este prezentat încă din prima zi de curs, când în cadrul celor 4 activităţi zilnice destinate managementului activ al stresului(cei 4R) se subliniază importanţa asumării responsabilităţii personale pentru optimizarea stilului de viaţă şi a atitudinii faţă de evenimente (R2). Mai multe detalii în pagina web Managementul Activ al Stresului.


O deosebită atenţie am acordat integrării cursurilor noastre în sistemul de promovare a sănătăţii, propunând adăugarea unei noi profilaxii corespunzătoare perioadei de suprastres la cele 3 profilaxii recunoscute de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (Primară - prevenirea îmbolnăvirilor, Secundară - depistarea precoce a bolii şi tratarea ei în faza acută şi Terţiară - recuperarea sau stabilizarea afecţiunilor cronice). Detalii în paginile web Promovarea Sănătății.

Una din principalele cauze a scăderii performanţelor profesionale, a creşterii riscului de accidente şi a agravării stării de sănătate este deficitul de somn. Cercetările recente subliniază necesitatea completării somnului de noapte cu somnul de prânz.

 

Am participat la cursul de Marketing Social şi Educaţie pentru Sănătate organizat de institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Sănătate, iar în proiectul de absolvire am prezentat Conceptul şi Strategia firmei noastre R-OM-SERV srl pe următorii 5 ani.

Activităţile noastre în ultimii ani au fost dedicate Campaniei Uniunii Europene Muncă fără Stres.

Pentru completarea informaţiilor oferite în cadrul cursurilor şi pentru aducerea la zi a foştilor cursanţi pe baza unei strategii de educaţie continuă, oferim gratuit Clase Expandate, în care pe lângă Răspunsuri la Întrebări şi Împărtăşiri de Experienţă, prezentăm câte un material dedicat prevenirii şi recuperării afecţiunilor generate sau agravate de stres şi modul în care putem participa activ prin optimizarea stilului de viaţă şi a atitudinii faţă de evenimente folosind Tehnica Radiantă® , completând sinergic eventualele tratamente sau proceduri medicale. Aceste materiale sunt postate periodic în capitolul NOUTĂȚI al sitului nostru.

 

Sistemul de Vindecare Spirituală:

Spiritualitatea este capacitatea fiecăruia dintre noi de a vedea experienţa vieţii în contextul unei perspective organizate şi unificatoare care transcede experienţele zilnice şi asigură semnificaţia şi scopul preocupărilor esenţiale referitoare la viaţă şi moarte ( de unde venim, cine suntem, de suntem aici şi încotro mergem). O perspectivă spirituală poate avea un efect profund asupra atitudinilor, valorilor şi comportamentului personal şi implicit asupra biochimiei şi fiziologiei corpului fiecăruia dintre noi. Aceste efecte asupra minţii şi corpului se mai numesc şi vindecări spirituale. Aşa cum preciza Doamna Ph. Dr. Barbara Ray, Tehnica Radiantă® face parte din categoria Ştiinţelor Iniţiatice Universale (din care fac parte şi toate marile Religii ale umanităţii), toate având acelaşi obiectiv: Accesarea Energiei Universale direct (fără intermediari) folosind însă fiecare câte un set diferit de instrumente de Acces numite Simboluri Universale. Aşa cum preciza şi Dr. Elliott Dacher, Tehnica Radiantă® are toate caracteristicile Vindecărilor Spirituale:

- Tehnica Radiantă® este o Ştiinţă Iniţiatică a Luminii Interioare. Prin folosirea zilnică a Tehnicii Radiante®, accesăm Energia Spirituală Universală (Radianţa Interioară numită în religia creştină Lumina Divină) din profunzimile fiinţei noastre, devenim conştienţi şi accesăm Planurile Interioare printr-un proces continuu de ILUMINARE. Prin Radianţa Interioară accesată din Sursa de Lumină Interioară (Sursa de Radianţă Interioară), ne expandăm capacitatea de reintegrare armonioasă la toate nivelele existenţei noastre şi începem procesul de TREZIRE le Eul Interior. În acelaşi timp Radianţa Interioară sprijină procesul de TRANSFORMARE (creştere personală) în interdependenţă cu Conştientizarea Profundă şi participarea întregii noastre fiinţe ( cu cele 7 Planuri).

- Folosirea ei se face Intuitiv şi în stare Contemplativă (fără concentrare, vizualizare sau control mental);

- Procesul de Vindecare al Tehnicii Radiante® este reintegrarea în armonie a organelor în corpul fizic, a corpului fizic cu celelalte 6 corpuri sau planuri (emoţional, mental concret, Mental Intuitiv, Sufletesc, Conştientă Transcendentă Expandată şi Trezire Spirituală), a fiinţei umane în comunitate şi a omenirii cu celelalte regnuri animale, cu plantele şi cu celelalte forme manifeste de pe pământ şi din întregul univers. Detalii în pagina web Modelul Energetic.
- Procesul este de a unifica părţile componente ale fiecărei forme manifeste într-un tot armonios şi apoi toate formele manifeste într-un univers în armonie;

- Instrumentele Tehnicii Radiante® pentru Iniţiere, Accesarea Radianţei Interioare, Directare şi Cocreere sunt Simbolurile Universale, iar însuşirea Tehnicii Radiante® se face prin Iniţieri(Activări) şi Instruire. Detalii în paginile web Tehnica Radiantă®, Cursuri și Fizica Umanității

- Resursa folosită pentru Accesare, Directare, Cocreere şi Iniţiere este Conştiinţa Universală numită în Tehnica Radiantă® Sursa de Radianţă Interioară, Sursa de Energie Nemanifestă (omniprezentă, omnipotentă, omniinteligentă şi accesibilă prin interiorul vibratoriu al fiecăruia dintre noi) a întregului univers.

- Obiectivul folosirii zilnice al Tehnicii Radiante este atingerea unei Stări de Sănătate Optimă caracterizată de Serenitate (a fi fericit indiferent de situaţia în care te afli) însoţită de lipsa senzaţiilor de disconfort şi în Armonie cu propria persoană şi cu toate formele manifestă din jurul tău.

- Scopul final al folosirii Tehnicii Radiante® este ILUMINAREA, prin Creştere Personală şi TREZIRE Spirituală.

Această nouă PARADIGMĂ stă la baza noului Sistem de MEDICINĂ INTEGRATIVĂ care:

  • A fost anticipat de Dr. Ryke Geerd Hamer din Germania in NOUA MEDICINĂ GERMANĂ(TM)

    • Pacientul va devenii “Şeful Absolut” al Tratamentului şi Procedurilor de Autovindecare a Bolii sale, el nu va mai fi Tratat ci se va Trata Singur, iar relaţia dintre Pacient şi Medic va fi complet Re-gândită şi Re-definită;

    • Se vor folosii mult mai puţine Medicamente;

    • Se vor baza pe Înţelegerea de către Pacient a Cauzei care a provocat Conflictul şi implicit Boala;

    • Pacientul împreună cu Medicul vor găsii împreună cea mai bună Rezolvare a Conflictului generator al Bolii şi vor stabilii cea mai bună Strategie de Evitare a acestui Conflict pe viitor de către Pacient;

  • A fost prezentat de noi la:

Notare
Comentarii
<b><a href=http://www.usjordan11.com/>jordan 11</a></b> <b><a href=http://www.usjordan11.com/jordan-sixty-plus-60+-C65.html>jordan 60</a></b> <b><a href=http://www.usjordan11.com/>jordan retro 11</a></b>.


You must be logged in to post a comment. You can login here