Campania UE Managementul Stresului pentru Locuri de Muncă Sănătoase
Dumitru Lazia
luni, 23 iunie 2014
0 Comentarii :: :: KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Cancer, Diabet, Interventii chirurgicale
 

Pe 7 Aprilie 2014, la Bruxel, Agenția Europeană pentru Securitate și Sănătate la Locul de Muncă EU-OSHA a lansat Campania pe anii 2014-2015 - Managementul Stresului pentru Locuri de Muncă Sănătoase - prin care sunt prezentate sfaturi practice și instrumente pentru managementul stresului și al riscurilor psihosociale la locul dumneavoastră de munca. Firma noastră R-OM-SERV SRL, avind ca principal obiect de activitate organizarea Cursurilor de Management Activ a Stresului, a participat la prima Campanie a Uniunii Europene Muncă fară Stres din 2002 și se va integra în această nouă Campanie de gestionare a stresului la locul de muncă.

Cu ace asta ocazie vă prezentăm soluțiile oferite de firma noastră R-OM-SERV SRL - pe baza unei experiențe de peste 32 de ani in acest domeniu - pentru un Management Activ al Stresului la Locul de Munca.

1- Informații preluate din Comunicatul de Presă al Comisiei Uniunii Europene din 7 Aprilie 2014:

Stresul este una din cele mai frecvente probleme de sănătate la locul de muncă reclamate în Uniunea Europeană și este considerat a fi cauza  majorității zilelor de muncă pierdute prin concediile medicale.

 

Prin urmare, Comisia Europeană salută campania "Managementul Stresului pentru Locuri de Muncă Sănătoase ", lansată astăzi de către Agenția Europeană pentru Securitate și Sănătate la Locul de Muncă EU-OSHA , pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la riscurile psihologice, fizice și sociale legate de stresul la locul de muncă.

 

Lansarea campaniei reunește comisarul UE pentru ocuparea forței de muncă, afaceri sociale și incluziune László Andor, ministrul grec adjunct al Muncii, securitate și protecție socială, Vasilis Kegkeroglou, reprezentând președinția Consiliului UE greacă și EU-OSHA Director Dr. Christa Sedlatschek.

 

Abordarea stresului și riscurilor psihosociale la locul de muncă este una dintre provocările acoperite de  Cadrul Strategic al UE privind sănătatea și securitatea la locul de muncă 2014-2020.

 

Comisarul european pentru ocuparea forței de muncă, afaceri sociale și incluziune László Andor, a declarat:

 • "Stresul la locul de muncă afectează grav starea de bine a angajaților, dar de asemenea, afectează în mod negativ performanța de ansamblu a companiilor europene.
 • Stresul poate și ar trebui să fie gestionat, iar organizațiile angajatorilor și lucrătorilor trebuie să lucreze împreună pentru a se proteja mai bine și pentru a promova sănătatea mintală la locul de muncă. Salut faptul că această nouă campanie se va concentra pe reducerea daunelor provocate de stresul de la locul de muncă. "

 

Lucrătorii afectați de stres nu se pot concentra, , fac mai multe greșeli și sunt predispusi mai frecvent  la accidente.

 

Presiunea psihologică prelungita poate duce la probleme grave de sanatate, cum ar fi bolile cardiovasculare sau musculo-scheletice, care la rindul lor duc la scaderea  performanțelor  în muncă  și la cresterea absenteismului.

 

Campania are scopul de a ajuta angajatorii și reprezentanții angajaților, managerii și angajații de a identifica și de a gestiona stresul și riscurile psihologice, fizice și sociale de la locul de muncă. De asemenea, ea  promovează utilizarea de instrumente simple, care pot ajuta organizațiile să gestioneze în mod eficient astfel de riscuri.

 

Reducerea stresului la locul de muncă contribuie la crearea unui mediu de lucru sănătos, în care lucrătorii se simt apreciați și unde cultura la locul de muncă este mult mai pozitivă, iar ca urmare, productivitatea angajaților crește.

 

CONTEXT:

 

"Managementul Stresului pentru Locuri de Muncă Sănătoase " este condusă de către Agenția Europeană pentru Securitate și Sănătate în Muncă (EU-OSHA) .

 

Campania se va construi parteneriate cu organizațiile patronale și sindicale angajate in promovarea practicilor de a gestiona stresul la locul de muncă și a riscurilor psihosociale în întreaga Europă. Toate organizațiile sunt invitate să sprijine această acțiune și să devină parteneri oficiali ai campaniei .

 

Campania este, de asemenea, susținută de către instituțiile UE și partenerii sociali europeni.

 

Ghidul de campanie îi ajută pe angajatori, manageri, muncitori și reprezentanții lucrătorilor să recunoască și să gestioneze stresul și riscurile psihosociale la locul de muncă.

 

Setul de instrumente din campanie oferă o colecție de resurse și exemple pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare și creșterea gradului de înțelegere a unor astfel de riscuri.

 

Pentru mai multe informații accesati pagina web a Campaniei "Managementul Stresului pentru Locuri de Muncă Sănătoase "

Lansarea campaniei naționale «Managementul stresului pentru locuri de munca sanatoase»

Pe 19 iunie 2014, a avut loc lansarea campaniei nationale «Managementul stresului pentru locuri de munca sanatoase», in cadrul Reuniunii Nationale a Partenerilor sociali, care a avut loc la Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

 

Organizata de Punctul Focal al Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate in munca (EU – OSHA), reuniunea s-a bucurat de prezenta reprezentantilor Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerului Educatiei Nationale, Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Protectia Muncii, INCDPM „Alexandru Darabont”, CNSLR “Fratia” si Asociatiei Romane a Agentilor de Munca Temporara (ARAMT).

 

Campania din Romania face parte dintr-un proiect de anvergura europeana al Agentiei Europene pentru Securitate si Sanatate in munca (Eu – OSHA), vizand combaterea stresului la locul de munca, proiect lansat in data de 7 aprilie 2014, la Bruxelles, si care va dura 2 ani: 2014-2015.

 

Prezenta la eveniment, Georgeta Bratu, Secretar de Stat in Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Varstnice, a afirmat ca „exacerbarea stresului la locul de munca isi are originea intr-o reducere a respectului reciproc atat in relatiile de munca, dar si in relatia dintre administratie si cetatean.”

 

Pe de alta parte, Nicolae Voinoiu, Director in Inspectia Muncii, a atras atentia asupra necesitatii unui cadru de reglementare legislativa, la nivel national, pentru combaterea stresului la locul de munca si reducerea riscurilor psiho-sociale aferente acestui fenomen.

 

Amploarea stresului la locul de munca in Europa este ingrijoratoare. Cel mai recent sondaj de opinie paneuropean efectuat de EU-OSHA arata ca 51 % din lucratori considera ca stresul este ceva obisnuit la locul de munca si ca 4 din 10 lucratori sunt de parere ca stresul nu este bine gestionat in cadrul organizatiei din care fac parte. Cu toate acestea, angajatorii si lucratorii pot conlucra cu succes in scopul gestionarii si prevenirii stresului la locul de munca si a riscurilor psihosociale; campania pentru locuri de munca sigure si sanatoase isi propune sa ajute companiile sa realizeze tocmai acest lucru.

2- Soluțiile oferite de firma noastră R-OM-SERV SRL, pentru Managementul Stresului la Locul de Muncă:

 Avem  o experiență de 32 de ani de studiu, cercetare, experimentare si instruire in domeniul Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă(TM) - Real Reiki(TM):

 

 

Pe baza acestei experiente vă punem la dispoziție următoarele soluții pentru dumneavoastră și angajații dumneavoastră:

 Folosind aceste servicii o sa puteti să:

   

 • Creșteți Performanțelor Fizice și Intelectuale, precum și Creativitatea - indiferent de vârsta dumneavoastră

 • Prelungiți Viața Activă prin Încetinirea, Stoparea și Revesarea Proceselor de Îmbătrânire

 • Reduceți pierderile generate de Prezenteism

 • Preveniți Îmbolnăvirile și Accidentele de Muncă, iar la nevoie să vă recuperați Starea de Sănătate și să vă Reintegrați rapid la Locul de Muncă

 • Încetiniti, Stopați și Remiteți Afecțiunile Cronice generate de Stres - în sinergie cu Procedurile și Tratamentele Medicale - la dumneavoastră și la cei apropriați prin Autoîngrijire.

 

Informații suplimentare le puteți obține de la noi:

 

 LAZIA V Dumitru                    LAZIA Aurica

Tehnica Radianta® Gradul 7         Tehnica Radianta® Gradul 5

         Instructor                               Asistent Instructor

     

- Prin eMail la adresa:  be.well@vitalitate.com

 

- Prin Telefon folosind numerele de:

       - Fix:        021-224-2055 

       - Mobil:        0722-393-250  0745-577-127

 

Experiența de 32 de ani de studiu, cercetare, experimentare si instruire in domeniul Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă(TM) - Real Reiki(TM):


1982 Minneapolis, Statele Unite. Dumitru LAZIA:

 

 

Urmează Cursurile de Tehnică Radiantă®-Real REIKI® Gradele 1 și 2 cu Nancy Lhasa Johnson ( azi Joy Stevens ), fiind la acea dată primul din Europa și al 5-ea din afara Statelor Unite ale Americii care absolvea aceste cursuri.

 

Îl întilnește pe Șeful Compartimentului de Management al Stresului, din Departamentul de Resurse Umane al Corporatiei Control Data, care il informeza că in această Corporatie sunt Cursuri Anuale de Management al Stresului:


 • Pentru Manageri si Familiile acestora de 7 Zile cu scoatere din Producție
 •  

 • Pentru Angajați și Familiile acestora de 3 Zile cu Scoatere din Producție

 

Practica REIKI din România in  perioada 1983-1989: 
La întoarcerea în România, am aflat că Meditația Transcendentală a fost interzisa, Institutul de Cercetări în Psihologie a fost desființat, iar medicii, psihologii și personalitățile implicate oficial în studiul ei au fost destituiți, anchetați și închiși. În acest context nimeni nu mai dorea sa discute cu mine despre REIKI. Eu a fost mutat disciplinar cu serviciul la Videle Triaj, argumentând aceasta decizie prin faptul că am fost trimis în SUA sa mă pregătesc în domeniul calculatoarelor și nu sa învăț toate prostiile despre stres. Cu toate acestea eu am continuat activitățile de prezentare, lucru, observare și cercetare a tehnicii REIKI: 

 • Am colaborat cu cei mai importanți medici acupunctori, homeopați şi specialiști din domeniul resurselor umane, iar pe baza acestei colaborări am prezentat REIKI la :

  • Conferința Naționala de Acupunctura

  • Conferința Naționala de Homeopatie

  • Centrul de Perfecționare în Telecomunicații si Transporturi cu Expertii Instructori, unde am definit Diagrama  si cele 4 Definitii ale Stresului:

  • Hotelul Intercontinental din București - informind cu argumente teoretice si demonstratii practice de Suport Anti-Stres Directorului General si Directorului Economic privind eficienta economica a integrarii Serviciilor de tip KI-OM-LOGIE cu Serviciile Hoteliere oferite Turismului de Afaceri

 • Am ajutat peste 1500 de bolnavi și va prezint câteva din rezultatele obținute în sinergie cu evaluările clinice, tratamentele, intervențiile și procedurile medicale:

  • Remisiune Completa discopatie cervicala

  • Remisiune Astm Bronșitic la copii și adulți

  • Remisiune completa Leucemie

  • Remisiune Completa sau ameliorare a diferitelor forme Cancer

  • Remisiune Completa Paralizie

  • Remisiune Completa Spondiloză Anchilozată cu 2 vertebre lombare sudate

Cu aceste ocazii am observat mari diferențe în calitatea și durata recuperării afecțiunilor:

 • Au fost persoane ajutate prin REIKI, în doar câteva sesiuni, au reușit sa își remită uneori afecțiuni foarte grave (cancer sau leucemie). Aceste persoane au înțeles adevărata cauză a îmbolnăvirii lor și au decis ca ( pe lingă ajutorul meu oferit folosind sesiunile REIKI) să își optimizeze stilul de viață și atitudinea faţă de evenimente.

 • Alte persoane au fost ajutate cu 15-30 sesiuni REIKI, dar remisiunea a fost incompleta și doar temporara cu toate ca afecțiunile erau minore sau într-o fază incipientă. Aceste persoane au aşteptat de la sesiunile radiante un miracol, dar au continuat să ducă aceiaşi viaţă stresantă cu supărări şi îngrijorări zilnice.

 

 Pe baza acestor observații am pregătit

Strategia de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă(R) având la bază folosirea zilnică a celor 4 R:


 

1.Sesiunile și Directările Radiante

 

 

 

 

2.Asumarea Răspunderii personale pentru optimizarea stilului de viață și a atitudinii față de evenimente

 

 

 

 

3.Rețeaua de suport

 

 

 

 

4.Resurse naturale de calitate şi cât mai diversificate

 

 

 

Această strategie a stat la baza viitoarelor noastre cursuri.

 

Practica și activitățile de promovare Tehnicii Radiante® după revoluția din Decembrie 1989 până in1993:

 • Am ajutat alți peste 500 pacienți

 • Am început activitățile oficiale de promovare a Tehnicii Radiante® si colaborare pentru integrarea ei în practica medicala din România.

1992 Aurica LAZIA urmează Cursurile Tehnica Radiantă® Gradul 1 și Gradul 2 în București cu instructorul Canadian Brian WORK.

1993: Dumitru LAZIA urmează în București Cursul de Tehnică Radiantă® Gradul 3B Instructor TRT® Gradul 1 cu  Dr. Barbara RAY și Marvelle LIGHTFIELDS fiind Autorizat și Cerrtificat să predea si să efectueze cele 4 Ințieri ale Programul Oficial de Tehnică Radiantă® Gradul 1 de către Radiance Seminars, Inc.

1995 Dumitru LAZIA urmează la Berlin Cursul de Tehnică Radiantă® Gradul 3B Instructor TRT® Gradul 2, cu Dr. Barbara RAY  și Marvelle LIGHTFIELDS fiind Autorizat și Cerrtificat să predea si să efectueze Ințierea Programului Oficial de Tehnică Radiantă® Gradul 2 de către Radiance Seminars, Inc. :

 

După absolvirea Cursului TRT(R) Gradul 3B am înființat firma noastră R-OM-SERV SRL (prima firma privata din România având ca obiect de activitatea organizarea de Cursuri de Management Activ al Stresului) :

 • Am realizat Situl firmei noastre www.vitalitate.com  unde am postat circa 80 de materiale, prezentate de noi în cadrul Claselor Expandate dedicate Cursanților și colaboratorilor noștri. În prezent majoritatea noilor cursanți se înscriu la cursurile noastre în urma consultării materialelor publicate pe situl  nostru.

 • LAZIA Dumitru este membru fondator al Asociației Naționale de Terapii Complementare din România ANATECOR, și la înființare, in calitate de vicepreședinte a obținut avizul Ministerului Sănătății pentru înființarea ANATECOR. În anul 2007 a fost promulgată în România legea Terapiilor Complementare, care are în anexă cu Domeniile de Practici Oficiale Tehnica Radianta(R), pe lângă REIKI si alte Tehnici Bioenergetice.

 • Am optimizat continuu cursul nostru de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă(R) având la bază Manualul de Referință al TRT(R) și instructajul primit la cele 2 Cursuri TRT(R) 3B, completate cu metode practice de obiectivare a efectelor Radianței Interioare în corpul uman și de verificare a calității Sesiunilor și Directărilor Radiante:

 • Am definit protocoale specifice:

  • de folosire a combinațiilor de simboluri

  • de folosire a Directărilor pentru un Grup de Persoane, Evenimente, Proiecte și Îngrijorări

  • de integrare a Tehnicii Radiante(R) in sinergie cu tratamentele medicale in vederea remisiunii diferitelor afecțiuni cronice

  • Semnificația Senzațiilor apărute în corpul pacientului şi a terapeutului radiant

  • Etapele îmbolnăvirii şi vindecării

  • Folosirea Cardului de control al Stresului

  • Folosirea Analizei Spectrale a HRV – Variației Pulsului

Am constatat cu bucurie faptul că rezultate obținute de cursanții noștri (pe care le aflam la Clasele Expandate sau prin email) depășesc de cele mai multe ori chiar şi experiențele sau așteptările noastre, deoarece în cadrul cursurilor punem un accent deosebit pe practica folosirii TRT(R) în Prevenirea si Remisiunea (în sinergie cu consultul, evaluările și tratamentele medicale) a afecțiunilor generate de stres.

În fiecare zi de curs se fac în clasa 1 la 2 Sesiuni Radiante sau cel puțin 2 Directări, urmând ca până la următoarea zi de curs , cursanții urmează să își facă seara încă 2 Sesiuni sau Directări, al căror efect îl analizam împreuna în clasa. Iată câteva exemple din experiențele de auto-vindecare, folosind Tehnica Radiantă® ale cursanților noștri:

 • Remisiune completa tumoare pe suprarenala stingă, persoana este acum căsătorita, are 2 copii si este de peste 10 ani unul din cei mai buni specialiști în domeniu

 • Remisiune completa a Infarctului cu Bloc de ramura la 65 de ani, în prezent a împlinit 82 de ani

 • Remisiune Infertilitate, părintii au acum 1 sau 2 copii sănătoși și bineînțeles Radianți

 • Remisiune fobii la călătoriile cu avionul

 • Remisiune completa si definitiva Miastenia Gravis şi tumoare pe Timus (după intervenția chirurgicala pe fisa medicala era trecut Timus fără tumoare)

 • Remise Tumori Cerebrale la copii 

 • TRT(R) integrat cu tratamente medicale și intervențiile chirurgicale în diferite cazuri de cancer cu efecte secundare minime, timp de recuperare foarte mic si fără metastaze ulterioare

 • Refacerea completa in minim 3 luni a oaselor afectate de accidente 

 • Eliminarea definitiva a dependentelor de droguri, alcool si tutun

 • Eliminarea tentativelor de sinucidere si revenirea din depresii acute

   

1997 Aurica LAZIA urmează în București cu Instructorul Yesny CARIGNTON Cursul de Tehnică Radiantă® Gradul 3A

 

1998 Berlin-Germania: Aurica LAZIA urmează Cursul de Tehnică Radiantă® Gradul 4 iar Dumitru LAZIA urmează Cursurile de Tehnică Radiantă® Gradele 4 și 5

 

 

2000:

Participăm și prezentăm în Academia de Științe a României, Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®, în cadrul unui Simpozion de Studii Interdisciplinare. Evaluarea paraclinică a efectelor Tehnicii Radiante® folosind Analiza Spectrala a Aritmiei Cardio - Respiratorie a stârnit un interes științific deosebit în rândul participanților;

Participăm și prezentăm Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® în cadrul Simpozionului dedicat Zilei Internaționale a Inimii, organizat de Academia Română de Științe Medicale și Institutul de Sănătate Publică din România.

2001:

Ministerul Turismul împreună cu Institutul Național de Cercetări în Turism și Centrul Național de Instruire în Turism aprobă  cercetarea, licențierea, promovarea și instruirea operatorilor de Punerea în Formă folosind Terapii recunoscute internațional, în cadrul Programului de Relansare a Balneologiei Românești.

Prezentăm la Institutul de Sănătate Publică în cadrul Primului Simpozion Național de Psiho – Neuro - Cardiologie studiul: Virusul Emoțional și Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®

 

Prezentăm Punerea în Formă folosind Tehnica Radiantă® la Universitatea de Vară de la Tușnad în cadrul Secțiunii Turismul Românesc în Mileniul 3.

 

Am semnat cu Institutul de Sănătate Publică București Contractul cadru de parteneriat pentru cercetarea, evaluarea, omologarea, implementarea și promovarea Tehnologiilor de management activ al stresului folosind Tehnica Radiantă® prin noul tip de serviciu turistic integrat Punere în Formă;

 

Participăm la Campania Uniunii Europene Muncă fără Stres

Definim strategia fundamentării, cercetării și integrării în Balneologie a KI-OM-LOGIEI o nouă Știință a Turismului pentru Sănătate

2003:

Definim Integrarea Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® în noua specialitate a medicinei muncii numită Cardiologia Ocupațională.

Aurica și Dumitru LAZIA participă la Cursul de marketing social și promovarea sănatății, organizat de către Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Sănătate:

28 Septembrie: Prezentăm KI-OM-LOGIA la a 38-a Conferință Internațională a SITH (Societatea Internațională de Tehnici Hidrotermale) și a 56-ea Conferință Anuala a Societății de Balneologie din Japonia, în stațiunea balneară Beppu.

2004:

Prezentarea la al X-ea Simpozion  Naţional de Terapii Naturale, Alternative și Complementare (organizat de Academia Daco-română & Fundația Mirabilis și Club UNESCO România) a următoarelor lucrări:


Am continuat colaborarea interdisciplinară dedicată integrării TRT(R) în sistemele de îngrijire a sănătății, turismul balnear și optimizarea resurselor umane, iar pe baza acestor colaborări am prezentat Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® la:

 

2009

 

24 Aprilie: Cu ocazia Conferinței Medicale Internaționale  Prezentul și viitorul în sistemele de sănătate, am prezentat următoarele 2 lucrări:

 • KI-OM-LOGIA o medicina integrativă dedicată lansării balneologiei românești în noua industrie a stării de bine.
 • Reducere efectelor negative ale stresului, generat de criza financiară globală, prin Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®

04 Iulie: Aurica și Dumitru LAZIA au absolvit cursurile de formator la firma TOP QUALITY MANAGEMENT cu doamna profesor Elena MARCU  obținând certificatele de:

 • Formator din partea CNFPA – Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților
 • Train the Trainer din partea TUV Thuringen Germania

Am continuat Cursurile Avansate de Tehnică Radiantă® în St. Petersburg, Florida SUA, prin Radiance Seminars Inc. cu Dr. Barbara RAY: Aurica LAZIA Tehnică Radiantă® Gradul 5, iar Dumitru LAZIA Tehnică Radiantă® Gradele 6 și 7.

 

Certificatele de absolvire ale diferitelor cursuri sunt postate  în pagina web Despre Noi

 

24 Octombrie 2012 - Prezentarea noastră la  Congresul Internațional al Organizațiilor de Medicină Integrativă - ediția a II-a, 24 octombrie 2012

 

 

 

 

 

În perioada 19 Septembrie 2012 -  18 Februarie 2013 - LAZIA Dumitru a Participat la cursul OnLine Wellness Inventory Certification Training

La absolvirea celor 2 nivele, pe baza a 4 proiecte depuse, a primit certificarea de Wellness Inventory Coach - Coach pentru Starea de Bine  folosind Portalul Wellness Inventory - pentru Autoinventarierea și Automotivarea Stării de Bine  pe baza a 120 de Afirmații distribuite în cele 12 Dimensiuni ale Stării de Bine.

 

 

 

21-23 Martie 2014 București - am participat la Forumul Internațional al Turismului de Sănătate Editia a 4-a , unde am prezentat lucrarea :

12. KI-OM-LOGIA o nouă Ştiinţă a Turismului pentru Sănătate care se integrează sinergic cu Balneologia şi Climatologia.

 

Concluzie:

 

Tehnica Radianta(R) oferă un set de instrumente simple, sigure și eficiente pentru ajutor, recuperare, transformare si iluminare, care poate fi componenta de baza a Sistemelor de Medicina Integrativa, a Medicinei de Anti-îmbătrânire și a noii Industrii a Stării de Bine.

 

Detalii privind folosirea Instrumentelor Radiante in diferite afectiuni cronice generate de stres, le puteți afla consultând paginile web ale sitului nostru:

 

 

 

PRECIZĂRI: 

 

- Informaţiile, prezentate în cadrul Cursurilor și pe acest Site  nu exclud şi nu înlocuiesc Diagnosticul, Tratamentul sau Procedurile Medicale.

 

- Tehnica Radiantă® - Real REIKI® nu folosește controlul mental, concentrarea, vizualizarea, diagnosticul, regimul alimentar sau fitoterapia în cadrul nici unuia  din cele 7 Grade.

 

- Recomandările şi folosirea Zilnică a Instrumentelor Radiante prezentate în cadrul cursului de Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® ofera următoarele avantaje:

 • La persoanele Sănătoase reduc necesarul de medicamente sau intervenţii medicale prin efectele lor profilactice;

 • La persoanele Bolnave se vor combina Sinergic cu Tratamentele sau Procedurile Medicale stabilite de Medicul de Familie, Medicul Specialist, Psihiatru sau Psiholog, amplificând efectele benefice, diminuând efectele secundare şi eliminând riscul apariţiei efectelor paradoxale, prin restaurarea necesarului Energiei de Homeostazie (consumată de stres).

 

 

Notare
Comentarii
Currently, there are no comments. Be the first to post one!
You must be logged in to post a comment. You can login here