LAZIA Dumitru certificat ca Wellness Inventory Coach
Dumitru Lazia
miercuri, 13 martie 2013
0 Comentarii :: :: KI-OM-LOGIA, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire
 

În perioada 19 Septembrie 2012 -  18 Februarie 2013 - LAZIA Dumitru a Participat la cursul OnLine Wellness Inventory Certification Training

La absolvirea celor 2 nivele, pe baza a 4 proiecte depuse, a primit certificarea de Wellness Inventory Coach - Coach pentru Starea de Bine  folosind Portalul Wellness Inventory - pentru Autoinventarierea și Automotivarea Stării de Bine  pe baza a 120 de Afirmații distribuite în cele 12 Dimensiuni ale Stării de Bine.

Mai multe informații, despre  competentențele, experiențele și activitățile noastre de promovare a noului concept de Medicină Integrativă în ROMÂNIA - din 1982 până în prezent - , le puteți afla consultând pagina web Despre Noi

 • Pe data de 13 Martie 2013, în catalogul absolvenților acestor cursuri, erau 435 de cursanti: 355 din SUA si restul de 80 din alte 19 de țări inclusiv România:

   

 

 

 Cursul este organizat de HealthWorld Online, Inc. - 4049 Lyceum Avenue Los Angeles, CA 90066 - USA folosind un Subortal dedicat special Cursurilor OnLine din cadrul Portalului Wellness Inventory Whole Person Assessment Program și al Retelei de Audioconferință Internaționale asigurat de Free Conferencing Corporation cu Partajare de Ecran pe timpul prezentărilor de tip PPT - International Conferencing with Online Meetings

Cursul a fost susținut de Instructorii:

Mai multe detalii biografice a Instructorilor in documentul PDF Trainer Bios

Noua competență va permite expandarea Cursurilor de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® și a Serviciilor de Suport Radiant :

Prin trecerea de la

Managementul Activ al Stresului folosind zilnic cei 4R :

R1 - Radianță Interioară RI (aducerea în toate planurile existentei ființei noastre a unui supliment de vitalitate pentru a o înlocui pe cea consumata de stresurile anterioare).

R2 - Răspunderea personală pe baza educației continue prin care fiecare persoana își va schimba treptat stilul de viata și atitudinea interioară față de evenimente în vederea reducerii la minim a impactului negativ al agenților stresori.

R3 - Rețeaua de Suport prin care fiecare dintre noi avem alături, în momentele dificile, membrii familiei, prietenii, colegii de birou sau membri unei anume comunități la care suntem afiliați.

R4 - Resursele Naturale care ne permit reintegrarea în cadrul natural prin alimentație, apă şi aer cât mai puțin poluate, alături de folosirea luminii naturale și a plimbărilor prin zone cu cât mai multă vegetație.

 

La folosirea autoevaluării și automotivării Stării de Bine - Wellness - oferind instruire și acces Cursanților și Clienților noștrii în Portalul Well People:

Programul Wellness Inventory

 • folosește Autoevaluarea și Automotivarea Stării de Bine pe baza a 120 de Afirmații grupate în 12 Dimensiuni ale Stării de Bine (ele vor fi prezentate în detaliu în următoarele postări pe situl nostru):

 

 1. Self-Responsibility & Love - Auto-Responsabilitate și Dragoste

 2. Breathing - Respirația

 3. Sensing - Simțirea

 4. Eating - Alimentația

 5. Moving - Mișcarea

 6. Feeling - Sentimentele

 7. Thinking - Gândirea

 8. Playing & Working - Joacă și Muncă

 9. Communicating - Comunicarea

 10. Intimacy - Intimitatea

 11.  Finding Meaning - Descoperirea Semnificației

 12. Transcending - Transcendența

Vom contiunua promovarea conceptului Stării de Bine în Turismul de Sănătate - The Wellness Industry:

 • Prezentat de noi încă din 30 Octombrie 2003, în Japonia la Congresul Mondial de Balneologie si Termalism sub numele de KI-OM-LOGIE  - atunci era o noutate internațională si a fost primită cu deosebit interes. Detalii in pagina web KI-OM-LOGIA

 • În anul 2010 industria Starii de Bine a ajuns la o cifră de afaceri de circa 1900 Miliarde de Dolari la nivel global :

 

Raportul complet poate fi descărcat de la adresa web Spas and the Global Wellness Market (Stanford Research Institute)

 Dr. John Travis și Programul Wellness Inventory sunt prezentate extensiv în Istoria Stării de Bine din raport, Programul Wellness Inventory este considerat ca un Instrument de bază în Evaluarea Stării de Bine și conceptul Continuumului Boală - Stare de Bine al Dr. Travis  este considerat ca un concept cheie în acest raport.

 

Armata din Statele Unite ale Americii integrează conceptul Stării de Bine în noua Paradigmă a Medicinii Militare Detalii in documentul: Total Force Fitness for the 21st Century: A New Paradigm - Military Medicine 

 

Notare
Comentarii
Currently, there are no comments. Be the first to post one!
You must be logged in to post a comment. You can login here