Documentarul Proiectul 10:10:10 Pastlă sau Percepție
Dumitru Lazia
vineri, 20 aprilie 2012
0 Comentarii :: :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Cancer, Diabet, Interventii chirurgicale
 

Plecând de la excelentul film documentar Proiectul 10:10:10 - Pastilă sau percepţie ? - subtritat în Românește, comentat si postat pe YOUTUBE de către Marian MATEIautorul Blogului ANTIILUZII, prezentăm efectele negative ale Stresului Interpretat asupra Sănătății și Instrumentele Radiante oferite în cadrul cursului nostru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radianta® dedicate eliminării acestora.


 Extrase din comentariul filmului:

Textul integral îl puteti citii pe blogul ANTILUZII

 

... Filmul: Project 10-10-10: Pill or Perception, în regia lui Darren Manden şi Theresa Grainger, este un documentar provocator şi în mod cert neconvenţional, lansat în toamna anului 2011, care redeschide controversa generată de concepţiile holistice aplicate în medicina umană şi în practica spirituală, desigur, reliefând, prin interviuri dinamice şi inspirate, corelaţia dintre minte şi trup, respingând teoria subversivă a predeterminării genetice şi reiterând, dacă mai era nevoie, necesitatea stringentă a abandonării paradigmei chimico-farmaceutice actuale în "tratarea"  stării de boală, în favoarea unei educaţii timpurii privind efectele complexe ale mediului social şi ale percepţiilor noastre asupra mediului, în menţinerea stării de sănătate pe termen lung. ( Precizre Dumitru Lazia - D.L.: acesta este obiectivul cursurilor noastre de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®)

 

 

Termenul de epigenetică îi este adesea atribuit lui Conrad Waddington (1905-1975), care se pare că l-a inventat încă din 1942 (cu mult înainte ca Watson şi Crick să înceapă propagarea minciunilor determinismului genetic şi ale mutaţiilor strict aleatoare), când a definit noua disciplină ca "acea latură a biologiei care studiază interacţiunile cauzale dintre gene şi produsele lor, care dau fiinţă fenotipului". (D.L. o prezentare detaliată a EPIGENETICII o puteti gasii în Conferințele OnLine și Cărțile Dr. Buruce Lipton)

Mai grav este că izvoare ale epigeneticii apar în literatura de specialitate încă din secolul XIX (când un alt mincinos, Charles Darwin, impunea o altă 'teorie', ce a fost între timp bătută în cuie), deşi originile ei conceptuale se spune că s-ar regăsi la Aristotel (384-322 î.e.n.), care credea în epigeneză: dezvoltarea formelor individuale organice din ceva "neformat".

Care au fost, în principal, minciunile propagate, care au căpătat aproape consistenţa unor mituri medicale, imposibil de combătut ?

Potrivit lui Bruce Lipton acestea ar putea fi următoarele:

- Percepţia-Mit 1 – Biologia este controlată de mecanica newtoniană bazată pe materie.
  Revizuire – Biologia este controlată de forţele invizibile ale mecanicii cuantice.

- Percepţia-Mit 2 – Genele controlează viaţa
   Revizuire – Noua ştiinţă a epigeneticii revelează faptul că mediul controlează genele.

- Percepţia-Mit 3 – “Supravieţuirea celui mai potrivit” conduce evoluţia.
   Revizuire – Cooperarea conduce evoluţia.

- Percepţia-Mit 4 – Evoluţia este un proces întâmplător.
   Revizuire – Organismele se dezvoltă pentru a se conforma mediului.

Dr. Jörn Walter (Saarland, Germania) enunţa următorul paralelism (în explicarea funcționării corpului), caracteristic epocii informatice:

"Aş lua în considerare schema unui computer şi aş afirma că hard-disk-ul este ADN-ul şi, atunci, programele ar fi similare epigenomului. Putem accesa anumite informaţii de pe hard-disk, folosind programele din computer. Dar există, cu certitudine, anumite zone protejate de parole şi altele care pot fi accesate direct. Aş putea spune că abia acum începem să înţelegem de ce există aceste zone parolate şi de ce restul pot fi accesate fără restricţii."
 

... Încă din anul 1905, botanistul rus Konstantin Mereschkovski avansa ideea originii bacteriene a mitocondriilor, care au fost, ulterior, încorporate în celule, prin endosimbioză.


Vă reamintesc că mitocondriile sunt organite celulare întâlnite în toate tipurile de celule, ce sunt denumite uneori "uzinele energetice ale celulei", fiindcă ele generează mare parte din rezervele de adenozintrifosfat, folosit ca sursă de energie chimică.

Rolul lor însă este extrem de complex, fiind implicate în procesul comunicării prin semnale la nivel celular, în diferenţierea celulelor, dar şi în dezvoltarea ciclică a celulelor, fiindcă se pare că mitocondriile sunt cele care deţin "întrerupătorul" vieţii celulare.

În acest sens, tot mai mulţi cercetători susţin că apariţia cancerului s-ar datora, de fapt, oxigenării insuficiente a celulelor, fapt care le determină o mutaţie, pentru a putea supravieţui într-un mediu lipsit de oxigen, dar, simultan, astfel de celule blochează ceasul biologic aflat în mitocondrii, uitând să mai moară şi acumulându-se în tumori (celulele apelează la glicoliză care generează acid lactic, ce ajută celulele canceroase să pătrundă prin  ţesuturi, migrând şi generând cancere secundare în alte organe din corp).

Ca să nu mai vorbim de teoriile lui Royal Raymond Rife - inventatorul unui microscop care mărea de 60.000 de ori, fără a distruge mediul de cultură, aşa cum o face microscopul electronic - care susţinea că bacteriile şi viruşii nu provin din exterior, ci se formează în corpul uman prin ciclul somatidelor, ambele organisme nefiind cauza, ci efectul bolii. (D.L acest concept este dezvoltat de către Dr. Ryke Gred HAMER  în Noua Medicină Germană® care precizează în A 4-a Lege Biologică: În Faza de Autovindecare (PCL Post Conflict) există o corespondenţă dintre Grupurile de Organe aparţinând uni anumit Nivel Embrionar şi Grupurile de Microbi aparţinând acelui nivel. Microbii nu sunt cei ce provoacă o anumită Simptomatologie, ci dimpotrivă ei sunt cei ce participă la Autovindecare. Ei sunt comandaţi de către Creier: la comanda Creierului, Microbii Patogeni, devin prin Dezactivare, Microbi Apatogeni şi se retrag într-o anumită parte a organismului, iar în Faza de Autovindecare (PCL Post Conflict)vor fi chemaţi şi Reactivaţi pentru a Repara Organul Afectat)

Celor curioşi le recomand să caute şi să studieze teoriile lui Wilhelm Reich, Gaston Naessens, Antoine Bechamp sau Günther Enderlein, care se înscriu la capitolul "istoria pierdută a medicinei", ce redefinesc, de exemplu, sângele, ca pe un "ţesut fluid" şi introduc termenii de bioni şi microzime (sau somatide la Gaston), care demonstrează, din plin, rolul vital al microorganismelor proprii în procesele metabolice ale organismului uman.
 

... Dacă nu sunteţi convinşi de influenţa psihicului uman asupra stării de sănătate, vă reamintesc un alt factor tratat în derâdere de comunitatea medicală: stresul.


Vreme de zeci de ani, stresul a fost amintit de medici ca un factor "probabil" al bolii, fără a uita vreodată să menţioneze că nu există, totuşi, dovezi medicale în favoarea acestei "ipoteze", în timp ce foloseau hormoni de stres (adrenalina) pentru a inhiba răspunsul imunitar al organismului în operaţiile de transplant de organe, deci era mai mult decât clar că o stare psihică de continuă teamă, întreţinută de mediul social nesigur şi în special de mass media, avea asupra organismului uman exact acelaşi efect: blocarea sistemului imunitar.
 
....

 Precizările și soluțiile oferite în cadrul cursului nostru de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®:

4 Definiții ale Stresului:

 1. Un grup de reacţii adaptive Nespecifice generate de acţiunea Agenţilor Stresori asupra Organismelor vii

 2. Răspunsul fiinţei umane la un Sentiment de Pericol Real sau Imaginar

 3. Reacţia Omului determinată de diferenţa existentă în mintea lui între Aşteptări şi ce crede el că a Realizat

 4. O Reacţie Emoţională, Mentală, Comportamentală şi Fiziologică la Aspectele Dăunătoare ale Muncii, Mediului la Locului de Muncă şi a Organizării Locului de Muncă.

Efectele Stresului:

Cercetările recente confirmă rolul important al stresului în apariția sau agravare afecțiunilor cardiovasculare, neurologice, emoționale:

 • Stresul deprimă sistemul imunitar provocând sau agravând de la simple răceli până la herpes, artrită , astm, cancer și SIDA.

 • Revista TIME numea Stresul ca epidemia anilor 1980-1990, dar în prezent stresul este mult mai mare.

 • În 1992 Organizația Națiunilor Unite eticheta Stresul ca Boala Secolului 20.

 • Organizația Mondială a Sănătății a descris Stresul ca Epidemie mondială.

 • 75-90% din vizitele la medicul de familie au la bază problemele de sănătate generate de stres

 • 70-80% din accidentele de muncă au la origine Stresul.

Stresul Interpretat:

Oamenii reacţionează diferit la acţiunile nespecifice ale Agenţilor Stresori. Cercetările au demonstrat că sunt oameni care sunt confruntaţi cu o mulţime de Agenţi Stresori  de mare intensitate simultan şi se simt foarte bine pe când alţii sunt puternic afectaţi numai de câţiva Agenţi Stresori de mică intensitate.


Mediatorii Stresului transformă Stresul cauzal în Stres Interpretat.

 

Stresul Interpretat este proiecţia Stresului Cauzal prin Mediatorii Stresului.
Fiinţa Umană reacţionează la Stresul Interpretat
Funcţie de efectele lui asupra Omului, Stresul Interpretat se numeşte:

 • Eustres când generează efecte benefice pentru OM

 • Distres când generează  Efecte dăunătoare pentru OM

Cursurile de Management Activ al Stresului au ca obiectiv transformarea Distresului în Eustres.

 

Sănătatea este afectată direct de Stresul Interpretat  generat de Atitudinea Negativă faţă de Evenimente, Sentimentul de Pericol generat în mintea noastră de aceste Evenimente sau de Sensibilitatea faţă de Agenţii Stresori.
În funcţie de prezenţa, intensitatea şi durata Agenţilor Stresori, Starea de Sănătate a unui OM se poate găsi la un moment dat în unul din cele 4 Stadii:

 1. Sănătate Optimă

 2. Alarmă

 3. Rezistentă (Suprastres)

 4. Epuizare

Tehnica Radiantă® - Real Reiki®:

Este știința și arta activării și accesării energiei universale nemanifestate pentru:

 • Creşterea Performanţelor indiferent de Vârstă

 • Antiîmbătrânire

 • Prevenirea Îmbolnăvirilor

 • Recuperarea Sănătăţii


 Sistemul complet de activare, aplicare, directare și co-creere a energiei universale în Tehnica Radiantă® - Real REIKI® este compus din 7 Grade și are la bază 12 Activări (Inițieri).

 

Sinergia dintre Tehnica Radiantă® şi Medicină:

Radianţa Interioară accesată, folosind Instrumentele Tehnicii Radiante®:

 • Îmbunătăţeşte Potenţialul de Răspuns la Tratamentele sau Procedurile aplicate în acelaşi timp:

  • Amplifică Efectele Benefice
  • Reduce Efectele Secundare
  • Elimină riscul apariţiei Efectelor Paradoxale
 • Este foarte utilă în Intervenţiile Chirurgicale (înainte, în timpul şi după acestea)

 • Scurtează perioada de Recuperare în cazul Procedurilor Balneare, Fizioterapiei şi Kinetoterapiei.

 • Creşte eficienţa Tratamentelor din Osteopatie, Homeopatie, Acupunctură, Psihoterapie şi Posturologie.

Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®

Managementul activ al stresului constă în pregătirea fiecărei persoane pentru a fii capabila ca prin modificarea stilului de viață și a atitudinii față de evenimente să transforme di-stresul în eu-stres.

Pentru diminuarea efectelor stresurilor anterioare și prevenirea aparițiilor a noi efecte dăunătoare provocate de multitudinea de agenți stresori, cu care suntem confruntați în viața cotidiana, este nevoie de folosirea sistematica a celor 4 R:

 

 

- R1 - Radianță Interioară RI (aducerea în toate planurile existentei ființei noastre a unui supliment de vitalitate pentru a o înlocui pe cea consumata de stresurile anterioare). Acesta se realizează prin:

- R2 - Răspunderea personală pe baza educației continue prin care fiecare persoana își va schimba treptat stilul de viata și atitudinea interioară față de evenimente în vederea reducerii la minim a impactului negativ al agenților stresori.Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® oferă informațiile necesare alături de o metodă simplă și eficientă ( TRT® ), care folosita zilnic ( FZ-TRT® ) va ușura schimbarea stilului de viața şi a atitudinii interioare față de evenimente:

 • Cu Echilibru între Muncă și Odihnă;

 • Alternând Activitățile Impuse cu cele Plăcute;

 • Plin de Dragoste, Apreciere, Mulțumire și Fericire;

 • Acumulând Zilnic Cunoaștere Universală;

 • Dedicat Binelui Universal - pentru Noi și pentru Ceilalți;

 • Cu cît mai puține Supărări sau Îngrijorări;

 • Fără Lăcomie, Egoism, Ură sau Gelozie;

10.000 de Pași pe Zi - în total 70.000 Pași pe Săptămînă , detalii în partea de jos a pagini web KI-OM-LOGIA prezentată în Japonia

 

- R3 - Rețeaua de Suport prin care fiecare dintre noi avem alături, în momentele dificile, membrii familiei, prietenii, colegii de birou sau membri unei anume comunități la care suntem afiliați. Utilizând Tehnica Radiantă® atât local ( prin aplicarea mâinilor activate în cursul TRT ® Gradul 1 ) cât şi distant ( prin Directări folosind setul de simboluri universale învățate în cursul TRT® Gradul 2 ) se pot realiza și întreține rețelele de suport simplu și eficient.

 • Rețeaua de Suport va avea la Bază Piramida Responsabilităților:

  1- Propria Persoană
  2- Familia Noastră
  3- Locul de Muncă
  4- Colegii de Serviciu, Rudele, Prietenii și ceilalți;

 • Reteaua de Suport va fi Realizată și întreținută din timp și în ambele sensuri - Să Ajutăm și să fim Ajutați-
  - Prin realizarea unor Grupe de Suport
  - Prin mobilizarea și a altor persoane ce nu fac parte din Grupa dumneavoastră de Suport pentru probleme deosebite;

- R4 - Resursele Naturale care ne permit reintegrarea în cadrul natural prin alimentație, apă şi aer cât mai puțin poluate, alături de folosirea luminii naturale și a plimbărilor prin zone cu cât mai multă vegetație. Prin Folosirea Zilnica a Tehnicii Radiante® asupra alimentelor, apei și mediului ambiant se pot amplifica efectele benefice ale resurselor naturale iar nivelul toxicității ( datorate poluării ) se va diminua:

 • Temperatura:
  • Aerului 20-24 grade
  • Apei Plate de Băut 30-40 grade
  • Apei pentru Băi locale la picioare sau Băi generale, mai multe detalii în partea de jos a pagini web KI-OM-LOGIA prezentată în Japonia:
   • Seara 38-40 grade
   • Dimineața 42-44 grade
 • Lumină naturală sau artificială suficientă și de calitate
 • Alimente de calitate și cât mai diversificate
 • Cu Zgomot minim sau înlocuit cu Muzică Ambientală

 

Toate aceste măsuri nu exclud sau nu se substituie diagnosticului și tratamentelor sau procedurilor medicale, ci dimpotrivă pe de o parte reduc necesarul de medicamente sau intervenții medicale prin efectele lor profilactice și pe de altă parte se vor integra sinergic cu tratamentele sau procedurile medicale, stabilite de personalul medical în urma diagnosticului ( prin amplificarea efectelor benefice și diminuarea efectelor secundare datorită refacerii prin cei 4R a potențialului de răspuns al persoanei).

 

 

Notare
Comentarii
Currently, there are no comments. Be the first to post one!
You must be logged in to post a comment. You can login here