Managementul Activ al Stresului

Sănătatea este cea mai prețioasă Resursă pentru viața personală, familie, întreprindere și societate.

... Promovarea eficace a sănătății reprezintă o investiție în dezvoltarea socială și economică viitoare, în timp ce costul tratării îmbolnăvirilor, cu costurile sociale aferente, reprezintă o mare cheltuială de resurse... pagina 11 din Raportul: Investiție pentru sănătate în România, realizat de grupul de experți ai Organizației Mondiale a Sănătății - Biroul Regional Europa și ai Comitetului European de dezvoltare a promovării sănătății, la cererea Senatului României în anul 1999.

Stresul și suprasolicitarea zilnică necesită o cantitate de energie de adaptare numită și vitalitate.

Consumul de vitalitate, de cele mai multe ori, depășește rezerva aflată la dispoziția noastră, cu toate că vitalitatea este restaurată continuu dar la o cotă specifică unei vieți în armonie cu noi și cu tot ce ne înconjoară.

În această situație încep să scadă performanțele intuitiv - creative, mentale, emoționale și fizice, iar pe măsură ce deficitul de vitalitate se mărește, încep să apară afecțiuni fizice însoțite de îmbătrânire prematură, afecțiuni emoționale şi mentale.

Cursurile pentru Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® (Real REIKI®), pun la dispoziția cursanților noștri, un set de instrumente simple, sigure dar foarte eficiente pentru restaurarea vitalității, optimizarea stilului de viață și a atitudinii față de evenimente.

Folosind zilnic aceste instrumente, indiferent de vîrstă:

 • Cresc performanțele intuitiv - creative, mentale, emoționale şi fizice;
 • Se previn îmbolnăvirile;
 • Eventualele afecțiuni vor fi treptat înlăturate, în sinergie cu tratamentele și procedurile medicale;
 • Se încetinesc și ulterior sunt re-versate procesele de îmbătrânire.

Managementul activ al stresului folosind Tehnica Radiantă®:

Managementul activ al stresului constă în pregătirea fiecărei persoane pentru a fii capabila ca prin modificarea stilului de viață și a atitudinii față de evenimente să transforme di-stresul în eu-stres.

Pentru diminuarea efectelor stresurilor anterioare și prevenirea aparițiilor a noi efecte dăunătoare provocate de multitudinea de agenți stresori, cu care suntem confruntați în viața cotidiana, este nevoie de folosirea sistematica a celor 4 R:

 

 

- R1 - Radianță Interioară RI (aducerea în toate planurile existentei ființei noastre a unui supliment de vitalitate pentru a o înlocui pe cea consumata de stresurile anterioare). Acesta se realizează prin:

- R2 - Răspunderea personală pe baza educației continue prin care fiecare persoana își va schimba treptat stilul de viata și atitudinea interioară față de evenimente în vederea reducerii la minim a impactului negativ al agenților stresori.Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® oferă informațiile necesare alături de o metodă simplă și eficientă ( TRT® ), care folosita zilnic ( FZ-TRT® ) va ușura schimbarea stilului de viața şi a atitudinii interioare față de evenimente:

 • Cu Echilibru între Muncă și Odihnă;

 • Alternând Activitățile Impuse cu cele Plăcute;

 • Plin de Dragoste, Apreciere, Mulțumire și Fericire;

 • Acumulând Zilnic Cunoaștere Universală;

 • Dedicat Binelui Universal - pentru Noi și pentru Ceilalți;

 • Cu cît mai puține Supărări sau Îngrijorări;

 • Fără Lăcomie, Egoism, Ură sau Gelozie;

10.000 de Pași pe Zi - în total 70.000 Pași pe Săptămînă , detalii în partea de jos a pagini web KI-OM-LOGIA prezentată în Japonia

 

- R3 - Rețeaua de Suport prin care fiecare dintre noi avem alături, în momentele dificile, membrii familiei, prietenii, colegii de birou sau membri unei anume comunități la care suntem afiliați. Utilizând Tehnica Radiantă® atât local ( prin aplicarea mâinilor activate în cursul TRT ® Gradul 1 ) cât şi distant ( prin Directări folosind setul de simboluri universale învățate în cursul TRT® Gradul 2 ) se pot realiza și întreține rețelele de suport simplu și eficient.

 • Rețeaua de Suport va avea la Bază Piramida Responsabilităților:

  1- Propria Persoană
  2- Familia Noastră
  3- Locul de Muncă
  4- Colegii de Serviciu, Rudele, Prietenii și ceilalți;

 • Reteaua de Suport va fi Realizată și întreținută din timp și în ambele sensuri - Să Ajutăm și să fim Ajutați-
  - Prin realizarea unor Grupe de Suport
  - Prin mobilizarea și a altor persoane ce nu fac parte din Grupa dumneavoastră de Suport pentru probleme deosebite;

- R4 - Resursele Naturale care ne permit reintegrarea în cadrul natural prin alimentație, apă şi aer cât mai puțin poluate, alături de folosirea luminii naturale și a plimbărilor prin zone cu cât mai multă vegetație. Prin Folosirea Zilnica a Tehnicii Radiante® asupra alimentelor, apei și mediului ambiant se pot amplifica efectele benefice ale resurselor naturale iar nivelul toxicității ( datorate poluării ) se va diminua:

 • Temperatura:
  • Aerului 20-24 grade
  • Apei Plate de Băut 30-40 grade
  • Apei pentru Băi locale la picioare sau Băi generale, mai multe detalii în partea de jos a pagini web KI-OM-LOGIA prezentată în Japonia:
   • Seara 38-40 grade
   • Dimineața 42-44 grade
 • Lumină naturală sau artificială suficientă și de calitate
 • Alimente de calitate și cât mai diversificate
 • Folosirea zilnică a Uleiului din Nucă de Cocos pentru
 • Suplimente Alimentare în general și vitamina C in special, luate zilnic proporțional cu nivelul de stres.

  Începând din luna Martie 2014, puteti comanda OnLine pe Situl FARMACIA VERDE produsele cuprinse in Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath :

 • Cu Zgomot minim sau înlocuit cu Muzică Ambientală

 

 În cazul unor stresuri emoționale mai mari, noi oferim 2 tipuri de Servicii Profesionale:

 

Toate aceste măsuri nu exclud sau nu se substituie diagnosticului și tratamentelor sau procedurilor medicale, ci dimpotrivă pe de o parte reduc necesarul de medicamente sau intervenții medicale prin efectele lor profilactice și pe de altă parte se vor integra sinergic cu tratamentele sau procedurile medicale, stabilite de personalul medical în urma diagnosticului ( prin amplificarea efectelor benefice și diminuarea efectelor secundare datorită refacerii prin cei 4R a potențialului de răspuns al persoanei).