Cardul de Control al Stresului

 

 

 

Semnificația codului de culori:

- NEGRU foarte stresat

- ROŞU stresat

=- VERDE DESCHIS moderat stresat

 - VERDE ÎNCHIS moderat relaxat

- ALBASTRU relaxat

- VIOLET foarte relaxat

Instrucțiuni de utilizare a CARDULUI DE CONTROL AL STRESULUI

Asigură-te că temperatura ambientală este cuprinsă între 21-23 de grade Celsius (temperatura camerei). Dacă este prea cald sau prea frig, dacă ai consumat o băutură foarte rece sau înghețată, dacă ești într-o mașină sau încăpere cu aer condiționat, cristalul termosensibil nu va indica în mod corect temperatura la nivelul extremităților și vei avea astfel  o citire eronată .

Utilizarea cardului se face într-un spaţiu bine luminat pentru a putea citi corect codul de culori.

 1. Ține degetul mare apăsat pe cristalul termosensibil și degetul arătător pe verso.
 2. Numărați până la 10 apoi ridicați degetul mare și citiți codul de culori.

Cardul de Control a Stresului:

 
Pentru a Comanda Cardurile de Control al Stresului
Personalizate cu Imaginea și Datele Dumneavoastră de Contact, sau Sigla și Coordonatele Firmei Dumneavoastră, începând de la 10 până la 1000 de Carduri, vă recomandăm sa Contactați (din partea noastră) pe doamna Director Teodora URSARU la  telefoanele și emailul de mai jos:
 

SC.BIAMAR INTERPREST SRL
PLOIESTI,PRAHOVA
Mobil: +40721769401, +40740901112


 

 

Cum funcţionează Cardul de Control al Stresului?

 

CARDUL DE CONTROL AL STRESULUI are aplicat un cristal termosensibil (bio-feedback device). Acesta măsoară tensiunea (nivelul de încordare) care este în strânsă corelație cu temperatura de la nivelul extremităților (la nivelul degetelor de la mâini sau picioare):

Totul se bazează pe principiul fiziologic conform căruia excesul de stres determină pomparea preponderentă a sângelui către organele interne, ceea ce va conduce la o temperatură mai scăzută la nivelul extremităților organismului. În astfel de situații vom avea mâini sau/și picioare reci chiar și atunci când temperatura  ambientală nu este factorul care provoacă asta. Dacă veți utiliza cardul în această stare (MÂINI –PICIOARE RECI, cristalul va rămâne NEGRU sau se va colora ROŞU. Sunteți, deci, STRESAŢI !

Când vă relaxați circulația la nivelul extremităților va reveni la normal și mâinile vor redeveni calde. CARDUL DE CONTROL AL STRESULUI va înregistra acum culoarea VERDE sau ALBASTRU (ideal). Același principiu îl întâlniți la jacuzzi! Când căldura va cuprinde organismul vă relaxați ! Utilizând CARDUL DE CONTROL al STRESULUI și TEHNICA RADIANTĂ® vă veți crea propriul jacuzzi interior !

Informații suplimentare despre folosirea Cardului de Control al Sresului sunt oferite de Dr. Alfred BARIOS in pagina web  AUTOCONTROLUL STRESULUI 

Cum ne ajută CARDUL să ne CONTROLĂM STRESUL folosind TEHNICA RADIANTĂ®?

 

 

În primul rând ca un instrument de monitorizare a stresului CARDUL vă ajută să deveniți cu adevărat conștienți de momentele în care vă confruntați cu excesul de stres. Testați-vă singuri nivelul de-a lungul zilei. Cei mai mulți oameni nu sunt conștienți de cât de stresați sunt. S-au obișnuit astfel cu un nivel foarte ridicat de stres și sunt foarte surprinși atunci când descoperă cristalul termosensibil care rămâne NEGRU.

 

 

 

În al doilea rând, și mult mai important, CARDUL vă ajută în mod activ să redobândiți un nivel normal de stres. Oricând vă simțiți stresați și cardul vă arată culoarea NEGRU, aplicați Mâinile Activate in TEHNICA RADIANTĂ®  pe Zona INIMII, dacă MÂINILE sunt RECI sau pe Zona FICATULUI(dacă PICIOARELE sunt RECI) până când cristalul termosensibil își va schimba culoarea în ALBASTRU.

 

Simplul fapt că puteți vedea imediat rezultatele vă va da o forța teribilă să vă reluați activitatea la parametri normali protejându-vă astfel sănătatea. Este foarte util să practicați ZILNIC TEHNICA RADIANTĂ®, având în mână și un instrument de monitorizare care este din punct de vedere psihologic un factor motivant.

 

Temperatura extremităților modificată de tipul de supărare:

 

A - În cazul supărărilor interne (s-a întâmplat ceva care mă deranjează și pentru care dau vina pe mine chiar dacă eu nu sunt vinovat ) , Stresul interpretat se proiectează pe INIMĂ. Deoarece INIMA este foarte importantă pentru supraviețuire, se va stabiliza funcțional în 4 Etape:

 

 1. Folosește vitalitatea (energia de adaptare) din depozitele locale de vitalitate al inimii și pericardului;

 2. Împrumută vitalitate din depozitul central de vitalitate;

 3. Împrumută Vitalitate din Depozitele Locale de Vitalitate ale unor organe mai puțin importante situate pe meridianele Tendo-musculare ale inimii și pericardului situate simetric în partea de sus a corpului. În această etapă circulația periferică a ambelor mâini este diminuată, provocând răcirea acestora și în consecință cristalul termosensibil se va colora în ROŞU și apoi în NEGRU la degetul mare al ambelor mâini.  În această situație se expandează și apoi se aplică ambele palme ( activate în cadrul cursului de management activ al stresului folosind Tehnica Radiantă®) în ZONA INIMII timp de 15-20 minute, sau mai mult până când Cardul de Control al Stresului va indica (la degetul mare al ambelor mâini) culorile VERDE, ALBASTRU sau INDIGO.

 4. Împrumută vitalitate din depozitele locale de vitalitate ale unor organe mai puțin importante situate pe meridianul curios, profund și asimetric pe partea stângă și abia apoi este ea afectată. În această etapă circulația periferică a mâinii stângi și a piciorului stâng este diminuată, provocând răcirea acestora și în consecință cristalul termosensibil se va colora în ROŞU și apoi în NEGRU la degetul mare al mâinii stângi și al piciorului stâng. În această situaţie se Expandează și apoi se aplică ambele palme ( activate în cadrul cursului de management activ al stresului folosind Tehnica Radiantă®) în ZONA INIMII 25-30 Minute, sau mai mult până când Cardul de Control al Stresului va indica (la degetul mare al mâinii stângi și al piciorului stâng) culorile VERDE, ALBASTRU sau INDIGO.

 

 B - În cazul supărărilor externe ( s-a întâmplat ceva care mă deranjează și pentru care dau vina pe alţii chiar dacă eu sunt vinovat ) , stresul interpretat se proiectează pe FICAT. Deoarece Ficatul este important pentru supraviețuire și se va stabiliza funcțional tot în 4 etape:

 

 1. Folosește vitalitatea (energia de adaptare) din depozitul local de vitalitate al ficatului și vezicii biliare;

 2. Împrumută vitalitate din depozitul central de vitalitate;

 3. Împrumută Vitalitate din Depozitele Locale de Vitalitate ale unor organe mai puţin importante situate pe meridianele tendo-musculare ale ficatului și vezicii biliare situate simetric în partea de jos a corpului. În această etapă circulația periferică a ambelor picioare este diminuată, provocând răcirea acestora și în consecința cristalul termosensibil se va colora în ROŞU și apoi în NEGRU la degetul mare al ambelor picioare.  În această situație se expandează și apoi se aplică ambele palme ( activate în cadrul cursului de management activ al stresului folosind Tehnica Radiantă®) în ZONA FICATULUI 15-20 Minute, sau mai mult până când Cardul de Control al Stresului va indica (la degetul mare al ambelor picioare) culorile VERDE, ALBASTRU sau INDIGO.

 4. Împrumută Vitalitate din Depozitele Locale de Vitalitate ale unor organe mai puțin importante situate pe Meridianul Curios,Profund și Asimetric pe partea Dreaptă și abia apoi este și el Afectat. În această etapă circulația periferică a mâinii drepte și a piciorului drept este diminuată, provocând Răcirea acestora și în consecință cristalul termosensibil se va colora în ROŞU și apoi în NEGRU la degetul mare al mâinii drepte și al piciorului drept. În această situație se Expandează și apoi se aplică ambele palme ( activate în cadrul cursului de management activ al stresului folosind Tehnica Radiantă®) în zona FICATULUI 25-30 minute, sau mai mult până când Cardul de Control al Stresului va indica (la degetul mare al mâinii drepte și al piciorului drept) culorile VERDE, ALBASTRU sau INDIGO.

Temperatura Extremităților și Conflictul Biologic:

În Noua Medicină Germană®, Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer precizează faptul că  boala nu este o eroare a naturii ci ea are o anume semnificație biologică. Boala evoluează pe baza unor programe ale Naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ să Coopereze cu Evenimentele apărute în viaţa lui sau să îl elimine pe baza Mecanismelor de selecție necesare evoluției grupului din care individul face parte.

În viață fiecare dintre noi putem avea ocazia să ne Confruntăm cu 2 tipuri de conflicte sau evenimente:

- Normale: Evenimentele sau conflictele zilnice care nu ne surprind deoarece avem capacitatea de a le Anticipa și de a le depășii;

 

- Biologice (Conflict – Șoc): Evenimente sau conflicte apărute pe neneașteptate (nu au putut fi anticipate), care ne dau sentimentul de neputință și ne aduc în imposibilitatea de a reacționa ne vor induce o stare de șoc însoțită de panică.

 

Fiecare afecțiune generată de un conflict biologic are o evoluție în 2 faze:

 1.  Faza de Conflict Activ (de Îmbolnăvire) în care Sistemul Nervos Autonom Simpatic este activat ,șocul continuă cu preocuparea continuă față de evenimentul declanșator, și se instalează o stare de tensiune și neliniște însoțită cu pierderi în greutate, apar dificultăți la adormire și alte afecțiuni ale somnului . Nopțile devin lungi, extremitățile sunt reci (în consecință cristalul termosensibil se va colora în ROŞU și apoi în NEGRU la contactul de 10 secunde cu  degetul mare al ambelor MÂINI și  ambelor PICIOARE) iar leziunile sau tumorile apărute continuă să se dezvolte;

 2. Faza Conflict Rezolvat (de auto-vindecare) în care Sistemul Nervos Autonom Parasimpatic și Sistemul Vagal sunt activate însoțite o stare de epuizare și  somnolență iar extremitățile se încălzesc (în consecinţă cristalul termosensibil se va colora în VERDE, ALBASTRU sau INDIGO, la contactul de 10 secunde cu degetul mare al ambelor MÂINI și ambelor PICIOARE ) . În această fază procesele apărute pe timpul Fazei de Îmbolnăvire sunt re-versate: tumorile sunt remise sau capsulate, iar leziunile de tip necroză sau ulcer sunt înlăturate prin regenerarea naturală a țesuturilor afectate de acestea. La sfârșitul acestei Faze de Auto-vindecare, țesuturile și organele afectate sunt refăcute complet și deseori devin mult mai rezistente decât au fost înainte de apariția Conflictului Biologic, iar persoana va avea o stare generală mai bună, devenind mai înțeleaptă decât înainte de a se fi Îmbolnăvit. 

De exemplu: O mamă, cu copilul de mână, stă de vorbă pe marginea șoselei cu o vecină. Copilul se desprinde de mâna mamei (fără ca ea să observe) și trece în fugă șoseaua fiind accidentat de o mașină. Mama a fost surprinsă de acest Eveniment neașteptat și pe toată perioada cât copilul este la spital mâinile devin RECI, nu poate dormii și nici mânca, trăiește o continuă stare de stres și observă  dezvoltarea unui nodul malign la sânul stâng (Faza de Îmbolnăvire CA Conflict Activ ). După ce copilul este externat și medicul îi spune “Noi suntem norocoși deoarece copilul este bine din nou”, mâinile mamei se vor ÎNCĂLZI, va dormii bine, apetitul va revenii la normal și în următoarea perioadă nodulul malign se va re-sorbii pe cale naturală (Faza de Auto-vindecare PCL Post Conflict).

Prin Cursurile noastre de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real REIKI® punem la dispoziția tuturor absolvenților un set de instrumente simple, sigure dar foarte eficiente pentru prevenirea și la nevoie stingerea Conflictelor Biologice. 

 

Mai multe detalii în pagina web Stresul, Noua Medicină Germană® și Tehnica Radiantă®