R-OM-SERV SRL

 

 

Cursurile de Management Activ al Stresului

folosind  Programele Oficiale de Tehnica Radiantă® - Real REIKI® Gradele 1 și 2:

BUCUREȘTI:  Luni 22 - Duminică 28 MAI  2017

Solicitarile de Înscriere la Curs, se fac prin familia:

 

 LAZIA V Dumitru                    LAZIA Aurica

Tehnica Radianta® Gradul 7         Tehnica Radianta® Gradul 5

         Instructor                               Asistent Instructor

 

- Prin Telefon folosind numerele de:

       - Fix:             021-224-2055 

       - Mobil:        0745-577-127

- Prin eMail la:   curs@vitalitate.com 

 

 

Cursuri pentru Auto-îngrijirePrelungirea Vieții Active și Servicii de Suport ANTI-STRES

 

Durată:   7 Zile  

Preț:       1000 Lei/Cursant 

 

 

Notă: În afara orașului București, la prețul de mai sus se adaugă contravaloarea Transportului și Cazării a 2 persoane pentru zilele de Curs

 

Exemplu de Recuperare a investiției dumneavoastră pentru acest Curs:

 • Cei 1000 Lei,  investiți  în cursurile noastre, vă asigură Sănătate și Performanță - dumneavoastră, celor dragi și clienților dumneavoastră -  pentru următoarele 1000 zile -  cu numai 1 leu pe zi.

 • Pentru restul vieții, o să aveți acces GRATUIT la Sănătate și Performanță, deoarece Inițierile sunt valabile pentru toată viața dumneavoastră, după participarea la cursul nostru.

  

Obiectivele și programa Cursurilor sunt prezentate in paginile web:

Taxa de participare la curs  se achita la înregistrare, în prima zi de curs, în Lei.

Fiecare cursant primește câte un Card de Control al Stresului, cu care poate evalua foarte ușor nivelul stresului și obiectiva eficacitatea utilizării Instrumentelor Tehnicii Radiante®

 

 

 

Cursurile au la bază experiența a  33 ani de folosirea Tehnicii Radiante®-Real Reiki(®) și a peste 21 ani de instruire în Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® -Real Reiki® Gradele 1 și 2, prin peste 270 de cursuri la care au participat în total circa 8.000 adulți și 1.200 Copii, din care aproape 1.000 sunt Specialiști din domeniul Serviciilor Sociale și a Îngrijirii sănătății. Dintre aceștia 30 au urmat cursurile avansate de Tehnică Radiantă® Gradele 3, 4 și 5.  

Detalii în prezentarea 

 

Experiența a 33 Ani in Practica, Dezvoltarea, Instruirea si Promovarea Managementului Activ al Stresului folosind Programul Oficial de Tehnica Radina(R) - Real Reiki(R) Gradele 1 si 2

   

Stresul și suprasolicitarea zilnică necesită o cantitate de Energie de Adaptare - numită și Vitalitate - care de cele mai multe ori depășește rezerva aflată la dispoziția noastră, cu toate că aceasta este restaurată continuu dar la o cotă specifică unei vieți în armonie cu noi și cu tot ce ne înconjoară.

În această situație scad performanțele intuitiv - creative, intelectuale, emoționale și fizice, iar pe măsură ce deficitul de vitalitate se mărește încep să apară afecțiuni fizice , emoționale și mentale însoțite de o îmbătrânire prematură.  

Cursurile noastre dedicate Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®

  pun la dispoziția cursanților un set de instrumente simple, sigure dar foarte eficiente pentru restaurarea vitalității, optimizarea stilului de viață și atitudinii față de evenimente.

Diagramele mecanismelor instrumentelor Tehnicii Radiante® și evaluarea efectelor Radianței Interioare Accesate în Zona Inimii sunt prezentate în pagina  Fizica Umanității și Tehnica Radiantă®

   

Folosind Zilnic aceste Instrumente:

 • Cresc continuu, indiferent de vârstă, performanțele intuitiv - creative, intelectuale, emoționale și fizice;
 • Se previn îmbolnăvirile;
 • Eventualele afecțiuni vor fi treptat înlăturate în sinergie cu tratamentele și procedurile medicale;
 • Se încetinesc și ulterior sunt re-versate procesele de îmbătrânire.

Cursurile noastre oferă soluțiile necesare auto-ingrijirii personale și celor dragi, atât local cît și la distanță în spațiu sau în timp, pentru diferite evenimente, proiecte sau  îngrijorari - folosind Instrumentele Tehnicii Radiante® - Real Reiki

Detalii privind folosirea lor in diferite afectiuni cronice generate de stres în postarea Clasele Expandate

  

Instrumentele Tehnicii Radiante® - Real Reiki® puse la dispozitia participanților la Cursul de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®:

  

Tehnica Radiantă® – Real Reiki® este știința și arta activării și accesării energiei universale nemanifestate pentru refacerea sănătății, prevenirea îmbolnăvirii și creșterea performantelor indiferent de vârstă.   

 

Sistemul complet de Activare, Aplicare, Directare și Co-creere a Energiei Universale în Tehnica Radiantă® - Real REIKI® este compus din 7 Grade și are la bază 12 Activări (Inițieri).

 

   

Gradele  Tehnicii Radiante® 1 și 2:

   

În cadrul cursului are loc activarea mâinilor , care se face prin inițiere de către un instructor Autorizat și Cerrtificat să Înițieze și să Predea Programul Oficial de Tehnică Radiantă® Gradele 1 și 2 de către Radiance Seminars, Inc. din SUA: 

 

La Gradul 1 se fac 4 inițieri, în urma cărora mâinile devin simbol de acces  a energiei universale nemanifestate prin atingere sau apropiere de orice forma manifestă a energiei universale. Mai multe detalii despre obiectivele și programa cursului in pagina web  Gradul 1

 

Instrumentul Tehnicii Radiante® Gradul 1 este  Sesiunea Radiantă :

Nu se impun restricții alimentare suplimentare ci dimpotrivă prin acțiunile de stabilizare funcțională și de regenerare  morfologică ale Luminii Interioare accesate, aceste restricții se înlătură treptat și în ordinea inversă apariției lor;

 

Prin Folosirea Zilnică a Tehnicii Radiante® FZ-TRT®:

 • Se obține  armonizarea și stabilizarea sistemică a persoanei și a grupurilor de persoane care interacționează datorită efectului anti-entropic și de auto-organizare al Luminii Interioare accesate;
 • Poate fi Combinată cu orice tip de Tratament sau Procedură Medicală prin creșterea potențialului de răspuns, diminuarea efectelor secundare și eliminarea riscului apariției efectelor paradoxale ale acestora, asigurate efectul homeostazic al Luminii Interioare accesate.
 • Constă în Aplicarea Mâinilor Activate, pentru minim 5 minute, în 12 poziții de bază indiferent de afecțiunea avută sau performanța dorită;
 • Numărul și durata aplicării acestei proceduri sunt nelimitate deoarece efectul homeostazic al Luminii Interioare accesate se adaptează la cerințele corpului persoanei ajutate;

 

Diagramele Sesiunii Radiante sunt prezentate în  Fizica Umanității. 

 

La Gradul 2 se face o altă inițiere, în urma căreia mâinile pot activa vibrațiile manifeste a 3 Simboluri Universale de auto-vindecare  prin desenarea formelor geometrice corespunzătoare lor. Mai multe detalii despre obiectivele și programa cursului in pagina web  Gradul 2

  

Instrumentele Tehnicii Radiante® Gradul 2 sunt  folosite la:

 • Armonizarea Apei, Alimentelor, Medicamentelor și a Încăperilor 
 • Directări în Spațiu pentru alte persoane sau pentru un grup de persoane
 • Directări în timp pentru:
  • Proiecte

  • Eliberarea de efectele negative a evenimentelor din trecut

  • Eliberarea de efectele negative ale îngrijorărilor față de proiectele viitoare

Diagramele Sesiunii Expandate și ale Directărilor sunt prezentate în Fizica Umanității  

 

 

În urma Inițierilor în Gradele Avansdate 3A – 7 , se adaugă instrumentul Co-creerii pentru 1 Persoană și pentru 1 Grup de Persoane, în Spațiu și în Timp pentru Evenimente, Proiecte și Îngrijorări.   

 

Sprijinirea proceselor de auto-vindecare prin FZ-TRT® (folosirea zilnica a sesiunilor, directărilor, combinațiunilor de simboluri și co-creerilor radiante) este prezentată in  Modelul Energetic.

 

 

PRECIZĂRI:  

   

- Informaţiile, prezentate în cadrul Cursurilor și pe acest Site  nu exclud şi nu înlocuiesc Diagnosticul, Tratamentul sau Procedurile Medicale.

 

 

   

- Tehnica Radiantă® - Real REIKI® nu folosește controlul mental, concentrarea, vizualizarea, diagnosticul, regimul alimentar sau fitoterapia în cadrul nici unuia  din cele 7 Grade. 

    

- Recomandările şi folosirea Zilnică a Instrumentelor Radiante prezentate în cadrul cursului de Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® ofera următoarele avantaje:

 

 

 

 

- La persoanele Sănătoase reduc necesarul de medicamente sau intervenţii medicale prin efectele lor profilactice;

 

 

 

- La persoanele Bolnave se vor combina Sinergic cu Tratamentele sau Procedurile Medicale stabilite de Medicul de Familie, Medicul Specialist, Psihiatru sau Psiholog, amplificând efectele benefice, diminuând efectele secundare şi eliminând riscul apariţiei efectelor paradoxale, prin restaurarea necesarului Energiei de Homeostazie (consumată de stres).

 

 

 

Informaţii despre Tehnica Radiantă®-Real Reiki®  

 

 Opinii ale Cursanților